49 Gafencu Residence

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

49 Gafencu Residence- Sistem de climatizare Mitsubishi Electric VRF

Care sunt factorii principali pe care ii luati in calcul atunci cand achizitionati o noua locuinta?

49 Gafencu Residence reprezinta un nou concept rezidential pe piata romaneasca. Avand un stil arhitectural unic si oferind o serie de servicii care sunt menite doar pentru marile metropole ale lumii, este alegerea perfecta pentru confortul tau si al familiei tale.

Suntem mandrii ca am fost alesi sa luam parte la acest proiect minunat. Instaland echipamente de top, echipa Torn Hvac Solutions a reusit sa atinga perfectiunea cu ajutorul Mitsubishi Electric.

Climatizarea cladirii este datorata sistemului City Multi VRF oferind eficienta energetica si control maxim asupra unitatilor interioare. Aceste unitati de exterior pot fi conectate cu pana la 12 unitati interioare de tip si putere diferita. Acest sistem ofera reduceri exceptionale ale costurilor de operare si corespunde aplicatiilor rezidentiale si comerciale.

Noile ventilatoare taie aerul mai eficient și reduc la minimum turbulenta, pentru o suprapresiune statica superlativa cu impact sonor minim. Aceste ventilatoare genereaza un flux de aer exterior mai mare cu 10% decât versiunea anterioară în timp ce funcționeaza la aceleasi niveluri de zgomot.

De asemenea, Small Y (PUMY) este capabila de functionare in modul „zgomot redus”, reducand nivelul de zgomot cu 2 dB.

Prin conectarea unui temporizator extern sau comutator extern la ventilator, acest mod poate fi setat pentru anumite intervale de timp pe parcursul zilei.

Echipamentele tip duct montate in tavan impreuna cu grilele premium sunt solutia ideala pentru crearea mediului climatic perfect de acasa.

Suntem siguri ca, complexul residential 49 Gafencu indeplineste toate criteriile pentru a fi ales drept urmatoarea ta locuinta.

Suntem intotdeauna mandrii sa luam parte la crearea perfectiunii. Urmariti-ne pentru mai multe proiecte.

[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1673872868384-c07ebc73-4441-4″ include=”27057,27058,27059,27062,27061,27060″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1667377441116{margin-bottom: 15px !important;}”]Pentru mai multe detalii despre echipamentele Mitsubishi Electric, vizualizati link-ul de mai jos:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

a fost adăugat în coșul dvs.
Finalizeaza comanda