C House Milano

Cu un meniu care iti aduce aminte de cele mai frumoase orase din Italia si cu design-ul sau elegant care iti ofera un sentiment de liniste si pace, restaurantul C House Milano din Craiova este locul perfect pentru a lua o pauza de la vacarmul orasului si a savura un pahar de vin care te duce cu gandul la cele mai frumoase locuri din Milano.

Echipa Torn Hvac Solutions a instalat aici echipamente Profesionale marca Mitsubishi Electric pentru a oferi clientilor acestei locatii cele mai bune conditii in care sa isi serveasca in liniste cele mai bune preparate italienesti. Unitatile exterioare Mitsubishi Electric Mr.Slim sunt cele care lucreaza la capacitate maxima pentru a oferi un mediu climatic extraordinar indiferent de sezon. Unitatile din gama Mr. Slim sunt destul de puternice incat sa isi regleze singure capacitatea de incalzire sau racire indiferent de temperaturile exterioare.

Unitatile interioare de tip duct sunt cele responsabile de transmiterea aerului climatizat in intreaga incapere. Aceste duct-uri din gama Mitsubishi Electric sunt usor de instalat, iar cu ajutorul anemostatelor cu un design elegant, se imbina cu usurinta in orice decor.

Echipametele Mitsubishi Electric sunt cea mai buna alegerea pentru climatizarea restaurantului tau!

Pentru mai multe detalii despre echipamentele Mitsubishi Electric, vizualizati link-ul de mai jos: