Casa Dianu- Sistem de climatizare comercial Mitsubishi Electric

Vechea arhitectură și noua tehnologie s-au întalnit pentru a crea perfectiunea!

O casa inconjurata de #cultură și #istorie isi regaseste originile in vremurile moderne. Casa Dianu este bine cunoscuta an istoria Craiovei ca un deosebit monument de arhitectura fiind construita în secolul XX pentru a fi locuinta familiei Dianu. Odata cu trecerea anilor, frumoasa locatie a adapostit o scoala de arta, aflandu-se in prezent sub administrarea Biblioteci Judetene „Alexandru și Aristia Aman”. Destinatia finala a acestui minunat vestigiu este de a deveni „Muzeul Cartii și Exilului Romanesc”.

Ceea ce, pana acum cativa ani, parea doar una dintre casele de patrimoniu de mult uitate, a devenit, astazi, o adevarata bijuterie. Echipa Torn Hvac Solutions, alaturi de Mitsubishi Electric, s-a asigurat ca viitorii vizitatori ai muzeului beneficiaza de un mediu climatic perfect.

Temperatura cladirii este strict controlata de echipamentele de top Mitsubishi Electric. Cu un domeniu de functionare de pana la -25 de grade, unitatile exterioare Zubadan sunt cele care se ocupa cu livrarea celei mai bune performante de care are nevoie casa Dianu, fiind singura sursa de caldura de care depinde această casa monumentala.

Fluxul de aer este distribuit in mod egal prin casetele in 4 direcții montate in tavan, iar climatizarea incaperilor este mentinuta de unitatile de pardoseala Mitsubishi Electric care se regasesc in interiorul cladirii, creand o experienta climatica optima pentru toti vizitatorii.

Urmarește-ne pe masură ce luam parte la tot mai multe proiecte fantastice alaturi de Mitsubishi Electric!