Continental Business Center

Pentru un mediu sanatos si un viitor mai verde, Continental Business Center din Craiova a ales sa imbratiseze o resursa energetica mai curata. Renuntand la climatizarea conventionala pe baza de gaz, au imbratisat o resursa ecologica mai curata si mai eficienta, devenind astfel un reprezentant al initiativelor ecologice, incurajandu-i pe altii sa ii calce pe urme.

Echipa Torn Hvac Solutions a luat parte la acest minunat proiect instaland echipamente Mitsubishi Electric VRF. Echipa noastra a instalat aici un sistem VRF in recuperare din Linia R2 Next Stage de la Mitsubishi Electric, inlocuind boilerele si chillerele montate in trecut. Noile unitati exterioare ale seriei YNW are un consum de energie redus fata de unitatile YML, ele fiind optimizate pentru a reduce la minimum pierderile de fluid. De asemenea, modul ”zgomot redus” poate fi acum selectat din cinci setari diferite, acesta fiind configurabil direct din tabloul de comanda al unitatii exterioare. Adoptarea noii arhitecturi permite reducerea incarcarii cu agent frigorific din sistem.

Unitatile interioare instalate aici sunt casetele in 4 directii marca Mitsubishi Electric o varianta compacta si usoara de casete incastrate in tavan, cu 4 iesiri ale fluxului de aer, oferind un maximum de confort prin distribuirea fluxului de aer egal in intreaga incapere.

Forma plata a casetelor din aceasta serie, ofera nu doar o instalare facila dar si un design extraordinar cu ajutorul caruia acestea pot fi incastrate cu usurinta in orice decor interior. Unitatea interioara este potrivita pentru instalarea in birouri, locatii comerciale si restaurante.

Pentru controlul sistemelor de climatizare Mitsubishi Electric echipa noastra a instalat aici controlul centralizat AE-200 care ofera capacitati de administrare, operationale si de monitorizare privind prezenta in camera, nivelul de lumina, umiditatea relativa in spatiul interior si punctele de setare duble sunt accesibile direct de pe afisaj.

Suntem mereu mandri de cele mai mari realizari ale noastre.