Centrul medical Diomedical

Preconizand o dezvoltare continua, DIOMEDICAL s-a angajat in misiunea de a imbunatati calitatea vietii pacienților, oferindu-le acces atat la cele mai bune servicii și tehnologii de radiologie si imagistica medicala cat si la suportul unei echipe medicale dedicata si de un inalt profesionalism.

In 2022 se deschide DIOMEDICAL Pitesti, prima clinica de radiologie si imagistica medicala construita si dotata la Standarde Europene, cu echipamente de inalta performanta. Din acest minunat proiect, a luat parte si echipa Torn Hvac Solutions, echipand aceasta clinica cu cele mai performante echipamente Mitsubishi Electric de pe piata.

Echipa Torn Hvac Solutions a instalat in aceasta clinica echipamente de tip VRF City Multi Linia Y Next Stage, unitatile exterioare ale seriei YNW folosesc un schimbator de caldura cu patru laturi aproape de partea superioara a carcasei, de ventilator. Aceasta alegere tehnologica si constructiva face posibila cresterea eficientei schimbului de caldura.

Eficienta energetica a fost imbunatatita fata de unitatile YLM și acum atinge valori de top ale performanței din gama. Valorile SEER au crescut cu 139% (P500) fata de modelul anterior, iar valorile SCOP cu 49% (P300 și P500). Acest lucru permite noilor unitati YNW sa consume mai putina energie la racire si incalzire. Aducand economii pe tot parcursul anului.

Incaperea este climatizata cu ajutorul casetelor in 4 directii, distribuind un flux de aer egal in intreaga incapere, aducand astfel un flux perfect de climatizare clinicii de radiologie DIOMEDICAL din Pitesti.

De asemenea, recuperatoarele de caldura Mitsubishi Electric Lossnay asigura o calitate a aerului superioara in clinica. Calitatea aerului este un parametru primat pentru confort, dovedindu-se faptul ca, o calitate slaba a aerului are o influenta negativa semnificativa asupra productivitatii si sanatatii mediului, si contribuie la oboseala. Acest lucru se datoreaza cresterii concentratiilor de CO2 provocate de un schimb inadecvat al aerului. Pentru a trai confortabil, fiecare persoana are nevoie de 400l de aer proaspat pe ora. Asigurarea unei ventilatii adecvate in clinica este necesara pentru a oferi un mediu sanatos si confortabil pentru toti pacientii si staff-ul clinicii de radiologie din Pitesti.