Rompetrol Bucuresti

Printre numeroasele noastre proiecte fantastice se regaseste si colaborarea noastra cu Rompetrol Romania. Echipa Torn Hvac Solutions s-a implicat cu ardoare in acest proces de modernizare a statiilor de benzinarie, instaland aici echipamente premium marca Mitsubishi Electric.

Uneori, o benzinarie poate fi singurul loc unde puteti lua o pauza, dar, cum va puteti bucura de aceasta daca locatia nu este una climatizata perfect? Suntem mandri sa va spunem ca noi am luat parte la a crea spatiul perfect pentru acea bine meritata pauza.

Cred ca stiti deja ca reprezentantul nostru de nadejde a fost, ca intotdeauna, Mitsubishi Electric! Echipa noastra a instalat aici echipamente profesionale din gama Mr. Slim care functioneaza la capacitate maxima pentru a mentine cele mai minunate temperaturi interioare. Dupa cum stiti deja, Mitsubishi Electric este partenerul nostru in aceasta calatorie, oferind cele mai eficiente echipamente. Datorita faptului ca au ales unitatile interne de tip duct din gama PEAD si unitatile externe Mitsubishi Electric gama Mr. Slim Ecostandard Inverter, cladirea este pregatita sa faca fata unor conditii meteorologice de pana la -15 grade. Aceste unitati de tip Inverter au capacitatea de a-si regla continuu capacitatea de racire si incalzire pentru a asigura un climat confortabil staff-ului si clientilor acestei benzinarii.

Torn Hvac Solutions s-a implicat in modernizarea a peste 70 de benzinarii Rompetrol din intreaga tara, oferind un confort climatic maxim tuturor clientilor care trec pragul acestor statii!

Pentru mai multe detalii despre echipamentele Mitsubishi Electric, vizualizati link-ul de mai jos: