Rompetrol Oradea

Printre numeroasele noastre proiecte fantastice se regaseste si colaborarea noastra cu Rompetrol Romania. Echipa Torn Hvac Solutions s-a implicat cu ardoare in acest proces de modernizare a statiilor de benzinarie, instaland aici echipamente premium marca Mitsubishi Electric.

Modernizarea acestor statii Rompetrol a fost efectuata cu ajutorul echipamentelor premium Mitsubishi Electric din gama Mr. Slim Ecostandard Inverter. Aceste echipamente au un domeniu de functionare de pana la -15 grade celsius, regland continuu capacitatea de racire si incalzire pentru a oferi un mediu climatic controlat, indeplinind toate conditiile necesare unor temperaturi interioare perfecte dar si reusind sa reduca consumul energetic cu pana la 30%.

Aerul climatizat este distribuit in intreaga locatie prin intermediul echipamentelor de tip duct care transmit un flux egal de aer in interiorul locatiei. Echipamentele de tip duct marca Mitsubishi Electric sunt alegerea perfecta pentru astfel de locatii care necesita un spatiu mai mic de instalare si un nivel ridicat de functii precum setarea nivelului de presiune statica externa.

Torn Hvac Solutions s-a implicat in modernizarea a peste 70 de benzinarii Rompetrol din intreaga tara, oferind un confort climatic maxim tuturor clientilor care trec pragul acestor statii!

Pentru mai multe detalii despre echipamentele Mitsubishi Electric, vizualizati link-ul de mai jos: