Clinica de Cardiologie SCJU Craiova

Sanatatea este cel mai pretios lucru pe care il putem avea in viata. Sistemul de sanatate romanesc incearca, pe zi ce trece, sa aduca imbunatatiri asupra clinicilor si spitalelor publice pentru a oferi cele mai bune conditii tuturor pacientilor care le treg pragul.

Clinica de Cardiologie a Spitalului Judetean de Urgenta Nr.1 din Craiova ne-a ales pentru a lua parte la unul dintre cele mai mari proiecte desfasurate de ei si anume, climatizarea intregii clinici de cardiologie. Echipa Torn Hvac Solutions a instalat aici echipamente premium marca Daikin.

Unitatile exterioare Daikin Sky Air Apha Series au un regim de functionare de pana la -20 de grade celsius si clasa energetica A++, fiind astfel cea mai buna solutie pentru a climatiza aproape de perfectiune incaperile clinicii. Cu ajutorul unitatilor interioare de tip duct incastrate cu usurinta in tavan si cu un nivel de zgomot de pana la 25dB, aceste unitati au cea mai ridicata eficienta si performanta din gama lor, rezultand intr-un consum de energie scazut si reducand impactul asupra mediului cu pana la 68% fata de solutiile de incalzire traditionale.

Acum, pacientii clinicii de cardiologie din Craiova, au parte de confort maxim indiferent de temperaturile exterioare.Daikin aduce mereu cele mai performante solutii de climatizare indiferen de scopul locatiei dumneavoastra!