Complex Rezidential Gloria

O locuinta este punctul de pornire pentru dragoste, speranta si vise. Acesta este motivul pentru care Gloria Residence a creat una dintre cele mai minuante ansamble rezidentiale din Craiova pentru a va oferi oportunitatea de a avea locuinta visurilor voastre, fiind climatizata cu echipamente Mitsubishi Electric.

Torn Hvac Solutions a avut un rol important in acest proiect prin furnizarea celor mai profesioniste si eficiente echipamente marca Mitsubishi Electric VRF. Echipa noastra a instalat aici singurul si unicul City Multi VRF, oferind cel mai perfect climat pentru intreaga cladire.

Unitatile exterioare sunt imperechate cu unitati interioare tip duct mascate cu ajutorul grilelor elegante care se lasa pur si simplu absorbite de designul interior luxos al apartamentelor. Calitatea aerului este net superioara cu ajutorl unitatilor de recuperare Lossnay care sunt concepute pentru a furniza aer proaspat in orice cladire, extragand simultan aerul daunator. Lossnay recupereaza, de asemenea, energia termica oferind astfel niveluri de eficienta maxima.

Telecomanda PAR-U02MEDA a fost proiectata pentru a oferin un control optim asupra temperaturilor interioare. Cu doar o simpla apasare de buton poti avea cu usurinta temperaturile cele mai confortabile pentru casa ta.

Va puteti da seama cu usurinta de ce ansamblul rezidential Gloria Residence este alegerea perfecta atunci cand vine vorba de casa visurilor tale, imbinand luxul cu eficienta si confortul.

Pentru mai multe detalii despre echipamentele Mitsubishi Electric, vizualizati link-ul de mai jos: