Fabrica de fermoare YKK

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Fabrica de fermoare YKK- Sistem de climatizare Daikin VRV IV

V-ati intrebat vreodata de unde vin fermoarele dumneavoastra?

Suntem mandrii sa va spunem ca noi am aflat raspunsul. YKK este una dintre cele mai mari fabrici de fermoare, distribuindu-si produsele in toata Europa.

Torn Hvac Solutions a luat parte la aceasta poveste de succes modernizand fabrica cu cele mai performante echipamente Daikin. Echipa Torn Hvac Solutions a instalat sisteme VRV Daikin care functioneaza 24/24 pentru a mentine un mediu climatic optim in interiorul fabricii.

Daikin VRV IV  este un sistem comercial modular care distribuie refrigerant din unitatea exterioara catre mai multe unitati interioare oferind eficienta, control individual si confort intr-un singur pachet.

Fluxul de aer este distribuit egal prin casetele in 4 directii montate discret in tavan, fiind aditia perfecta in poveste noastra.

Torn Hvac Solutions s-a asigurat ca fermoarele vor ramane #cool indiferent de vreme de afara![/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1673867619516-febbe08c-24a2-0″ include=”26925,26927,26926″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1667377441116{margin-bottom: 15px !important;}”]Pentru mai multe detalii despre echipamentele Mitsubishi Electric, vizualizati link-ul de mai jos:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

a fost adăugat în coșul dvs.
Finalizeaza comanda