Hanul Andritei

Ne place mereu sa ne amintim de cele mai dragi proiecte realizate de noi. Hanul Andritei se incadeaza cu usurinta in aceasta categorie, alegandu-ne mereu atunci cand au nevoie de un strop de modernitate in minunatele lor sali de evenimente!

Echipa noastra a instalat aici echipamente premium Mitsubishi Electric. Pompele de caldura Mitsubishi Electric Zubadan sunt aici pentru a oferi temperaturi interioare magnifice in salile de eveniment ale locatiei. Indiferent de perioada din an in care vrei sa iti organizezi evenimentul, ne-am asigurat ca vei avea mediul perfect pentru a dansa toata noaptea fara griji!

Pompele de caldura Mitsubishi Electric Zubadan sunt alegerea perfecta pentru locatia dvs. Cu un domeniu de operare de pana la -15 grade temperaturi exterioare, Zubadan este una dintre cele mai performante pompe de caldura de pe piata, oferind o performanta uimitoare chiar si la -28 de grade.

Interiorul este echipat cu ventiloconvectori marca Climaveneta care se potrivesc perfect cu decorul elegant al locatiei.

Daca iti doresti ca evenimentul tau sa fie unul de succes, alege locatii climatizate de Torn Hvac Solution!

Pentru mai multe detalii despre echipamentele Mitsubishi Electric, vizualizati link-ul de mai jos: