Inspire Cinema

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Inspire Cinema- Sistem de climatizare comercial Mitsubishi Electric Zubadan

Un cinematograf de renume, cu 2 locatii diferite, situate in Craiova, Inspire Cinema este unul dintre proiectele noastre de suflet. In acest loc primitor, unde copiii pot pasi in lumea desenelor animate si noi, adutii, ne pierdem in fata marilor ecrane, echipa Torn Hvac Solutions a implementat sisteme de climatizare profesionale marca Mitsubishi Electric Zubadan.

Cu ajutorul sistemelor de climatizare comerciale Mitsubishi Electric Zubadan, cinefilii se bucura de un nivel de temperatura optim, oferindu-le tot confortul necesar pentru o experienta cinematografica de neuitat. Avand un domeniu de functionare de pana la -25 de grade, Zubadan este alegerea perfecta pentru a putea viziona linistit filmele tale preferate indiferent de temperaturile extreme de afara.

Unitatile interioare de tip duct pot fi incadrate si ascunse cu lejeritate in tavan, avand un design discret si distribuind un flux de aer constant pentru a asigura un nivel de confort crescut.

Impreuna cu recuperatoarele de caldura Lossnay nivelul de umiditate din incapere si calitatea aerului sunt controlate in mod constant.

Bineinteles ca baile cinematografului nu puteau fi lasate deoparte, asadar, echipa Torn Hvac Solutions a instalat uscatoare de maini Mitsubishi Electric Jet Towel Smart pentru a se asigura ca cinefilii nu rateaza nici macar o secventa din filmul lor preferat.

Mitsubishi Electric este cea mai buna alegere pentru climatizarea locatiilor uimitoare.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1673871209264-c208a856-4abd-7″ include=”27028,27029,27030,27031,27032,27033″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1667377441116{margin-bottom: 15px !important;}”]Pentru mai multe detalii despre echipamentele Mitsubishi Electric, vizualizati link-ul de mai jos:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

a fost adăugat în coșul dvs.
Finalizeaza comanda