Insula Mare a Brailei- VRV Daikin

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Insula Mare a Brailei- VRV Daikin

Cine spune ca Romania nu are locuri de exceptie, nu a vizitat destule, o locatie parca desenata cu condeiul, creionata in culori pastelate, isi inalta maiestros acoperisul sub albastrul cerului, mai exact in Insula Mare a Brailei.

Aici echipa Torn Hvac Solutions a proiectat intreaga retea de climatizare, sub marca Daikin, interiorul locației fiind echipat cu unitati de tip caseta cu jet circular FXFQ și la exterior cu unități de tip VRV IV cu Daikin RYMQ-U in sistem de incalzire si racire continua.

Tehnologia unica de incalzire continua permite sistemului VRV IV sa fie cea mai buna alternativa pentru sistemele traditionale de incalzire. Unul dintre cele mai mari avantaje ale sistemului de climatizare VRV IV sunt compresoarele cu inverter care regleaza continuu viteza compresorului in functie de solicitarea reala. Pornirile si opririle in numar mai redus duc la un consum cu pana la 30% mai mic de energie si la temperaturi mai stabile.

Casetele cu jet circular Daikin sunt alegerea perfecta pentru a climatiza intreaga locatie. Cu jetul de aer circular nu veti mai simti curenti de aer rece sau o distributie neuniforma a aerului. Ochiul inteligent detecteaza si directioneaza jetul de aer departe de orice persoana.

Suntem mereu mandrii de realizarile noastre si dorim mereu sa aducem doar cele mai bune solutii de climatizare clientilor nostrii.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1674117493931-0818f252-6434-4″ include=”26877,26872,26875,26876,26874,26873″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1674117513509{margin-bottom: 15px !important;}”]Pentru mai multe detalii despre echipamentele Daikin, vizualizati link-ul de mai jos:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

a fost adăugat în coșul dvs.
Finalizeaza comanda