Maternitatea Gyn Med

Nasterea reprezinta cea mai importanta si emotionanta experienta a vietii. Maternitatea Gyn Med este aici pentru a oferi noilor mame sau femeilor ce isi doresc sa devina mame, cele mai profesionale tratamente medicale si cele mai bune conditii care se ridica cu usurinta la standarde europene.

Echipa Torn Hvac Solutions a luat parte la acest minunat proiect, ajutand la climatizarea intregii cladiri cu echipamente profesionale marca Mitsubishi Electric pentru a ajuta pacientii acestei maternitati sa aiba parte de cel mai confortabil si sigur mediu.

Pompele de caldura Mitsubishi Electric Zubadan de 23 kW sunt singura sursa de caldura a acestei maternitati, oferind o eficienta extraordinara indifrent de temperaturile exterioare. Pompa de caldura Mitsubishi Electric Zubadan este o pompa de caldura ce extrage energia din aerul exterior pentru a produce agent termic pentru incalzire. Pompa de caldura Mitsubishi Electric realizeaza un lucru care pare imposibil. Cu o capacitate de doar un kilowatt de energie electrica, genereaza de patru ori mai multa energie pentru incalzire, pentru ca aproximativ 75% din energia necesara este extrasa din mediul inconjurator.

Cu ajutorul unitatilor interioare de tip ventiloconvectori, intregul spatiu este mentinut la o temperatura extraordinara. Modul în care functioneaza un ventiloconvector al pompei de caldura este similar unui radiator, deoarece ambele folosesc convectia pentru a incalzi o camera. Un radiator creeaza convectie prin miscarea apei prin conductele sale. Cu un ventiloconvector de pompa de caldura, procesul de convecțte este mai rapid, deoarece exista un mic ventilator in spatele acestuia, accelerand ciclul de incalzire. Un ventiloconvector cu pompa de caldura creeaza aceeasi camera ca un radiator traditional, dar cu o temperatura mai scazuta a apei in interiorul radiatorului, care pe termen lung contribuie la economii directe de energie pentru utilizatorii finali.

Bebelusul tau se va simti ca un star inca de la primele secunde de viata, beneficiind de cele mai bune conditii existente cu ajutorul echipamentelor Mitsubishi Electric.