Muzeul Principia

Amplasat in Piata Cetatii din Alba Iulia, Muzeul Principia este locul in care este valorificata turistic o parte din cladirea Principiei castrului roman de la Apulum. Aici si-a avut sediul comandamentul Legiunii a XIII-a Geminia, singura legiune care a stationat pe teritoriul Daciei pe toata perioada ocupatiei romane. Muzeul este unul dintre locurile in care puteti afla povestea castrului ridicat de ridicat de romani la Apulum.

Din aceasta bucatica de istorie a luat parte si echipa Torn Hvac Solutions prin crearea unui mediu optim pentru toti vizitatorii muzeului, cu ajutorul echipamentelor Mitsubishi Electric.

De aceasta data, pentru a imbina cat mai bine istoria cu modernul, echipa noastra a instalat aici singurul si unicul Mitsubishi Electric City Multi VRF. Cu un domeniu de functionare garantat de pana la -15 grade, chiar si la -25 de grade Mitsubishi Electric City Multi face fata cu usurinta chiar si la cele mai scazute temperaturi.

Echipat cu renumitul circuit de injectie Flash marca Mitsubishi Electric, face posibila rezistenta echipamentului la temperaturi extrem de scazute, oferind performante ridicate chiar si in cele mai reci zile ale iernii.

Unitatile interioare instalate in interiorul acestui muzeu sunt unitati de pardoseala necarcasate Mitsubishi Electric din gama PFFY, unitati independente care se instaleaza pe podea, fiind ideale pentru zonele perimetrale.

Echipate cu functia de dezumidificare, echipamentul foloseste racirea pentru a dezumidifca aerul, fiind astfel alegerea perfecta pentru instalarea in astfel de locatii precum Muzeul Principia.

Pentru un nivel de eficienta ridicat si temperaturi interioare de invidiat, alege echipamentele Mitsubishi Electric!