Panoramic Roma Ballroom

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Panoramic Roma Ballroom- Sala de evenimente

Panoramic Roma Ballroom este o sala de evenimente impresionanta, cu o arhitectura si un design spectaculos, ce ne transpune in cu totul alta lume, nicidecum in Craiova. Si cum altfel puteau atinge perfectiunea decat cu ajutorul nostru si al echipamentelor profesionale Mitsubishi Electric din gama Mr. Slim!

Echipa Torn Hvac Solutions a implementat solutii de climatizare de top Mitsubishi Electric din gama Mr. Slim.

Unitatile exterioare Mitsubishi Electric Mr. Slim isi regleaza continuu capacitatea de racire sau incalzire, oferind astfel temperaturi optime indiferent de sezon. Cu un regim de functionare de pana la -15 grade celsius, Mr.Slim este alegerea perfecta pentru climatizarea unei astfel de locatii.

Unitatile interioare din gama PEAD-M-JA au o functionare economica, datorata ventilatorului de curent continuu incorporat in unitatea interna, care reduce semnificativ consumul de energie electrica.

Eficienta acestor unitati este reflectata de valorile ridicate ale ratei de eficienta energetica sezoniera SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) si ale coeficientului sezonier de performanta SCOP (Seasonal Coefficient of Performance).

Acest aparat de aer conditionat este dotat cu tehnologia Inverter, materializata intr-un compresor avansat, care diminueaza consumul de energie electrica prin evitarea opririlor si pornirilor succesive, consumatoare de curent in exces.

Toate produsele din aceasta gama folosesc agentul frigorific R-32, care reduce cu aproximativ 68% impactul asupra incalzirii globale si imbunatateste performanta energetica a aparatului.

Suntem intotdeauna bucurosi sa luam parte la astfel de povesti uimitoare alaturi de Mitsubishi Electric![/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1673869956050-66daa73f-01b3-9″ include=”27009,27010,27011,27012,27013,27014″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1667377441116{margin-bottom: 15px !important;}”]Pentru mai multe detalii despre echipamentele Mitsubishi Electric, vizualizati link-ul de mai jos:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

a fost adăugat în coșul dvs.
Finalizeaza comanda