Promun Security- Cladire de Birouri

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Promun Security- Sistem de climatizare comercial Mitsubishi Electric

Parteneriatul dintre Promun Security si Torn Hvac Solutions este orientat catre indeplinirea unui scop comun. De a deveni cea mai ecologica cladire din Municipiul Craiova!

Echipa Torn Hvac Solutions a instalat aici unitati interioare tip duct, usor de ascuns in tavanul cladirii datorita dimensiunilor reduse care nu necesita un spatiu mare de instalare.

Pentru a reduce consumul de energie, alegerea pe care am facut-o pentru aceasta cladire a fost seria Zubadan de la Mitsubishi Electric. Seria Zubadan de la Mitsubishi Electric foloseste beneficiile tehnologiei Flash Injection pentru a imbuatati performantele de incalzire ale sistemului si pentru a contribui la scaderea consumului de energie.

Capacitatea de operare a sistemului a fost imbunatatita pana la -25 de grade celsius.

Cu o eficienta deja recunoscuta, recuperatoarele de caldura Mitsubishi Electric Lossnay ofera de asemenea o economie ridicata a facturilor energetice.

Un sistem de ventilatie conventional ventileaza aerul interior tratat in mediul exterior si il inlocuieste cu aer exterior cauzand astfel pierderi de caldura in timpul iernii si incalzire in timpul verii. Aceste pierderi de aer rece/cald reprezinta o crestere semnificativa a consumului electric pentru a restabili o temperatura confortabila la interior. Acest lucru insemnand, asadar, cresteri masive ale consumului energetic.

Pentru a rezolva aceasta problema in timp ce pastreaza o calitate buna a aerului, Mitsubishi Electric a creat seria de recuperatoare de caldura Lossnay care reduc considerabil costurile de climatizare.

Recuperatoarele de caldura Lossnay garanteaza o ventilatie adecvata in cladirile rezidentiale si comerciale deoarece este necesar sa oferim un mediu sanatos si confortabil tuturor ocupantilor.

 

Lasati-va inspirati de proiectele noastre pentru a deveni mai prietenosi cu mediul![/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1673867140593-e1fa14fd-38ac-10″ include=”26921,26923,26922″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1667377441116{margin-bottom: 15px !important;}”]Pentru mai multe detalii despre echipamentele Mitsubishi Electric, vizualizati link-ul de mai jos:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

a fost adăugat în coșul dvs.
Finalizeaza comanda