Restaurantul Galaxy

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Restaurantul Galaxy

Am gasit unul dintre cele mai bune restaurante autentic romanesti din Craiova! Astazi va prezentam Restaurantul Galaxy.

Daca aveti nevoie de un loc unde sa va relaxati si sa mancati mancaruri traditionale in timp ce savurati un pahar de vin intr-un decor fascinant, Galaxy este cea mai buna locatie pentru asta.

Echipa noastra a facut din nou parte din crearea locului perfect pentru a lua o mica pauza de la vremurile moderne și obositoare si pentru a va intoarce in timp intr-o era de mult uitata.

Mitsubishi Electric a fost din nou partenerul nostru de nadejde, livrand cele mai fiabile echipamente. Am instalat aproape toata gama de echipamente Mitsubishi Electric avand alaturi cei mai de seama reprezentanti: Mr Slim, Zubadan si Climaveneta grup Mitsubishi Electric. Pompele de caldura Mitsubishi Electric Zubadan aer-apa sunt alegerea perfecta pentru a crea mediul perfect in care va puteti bucura de o masa copioasa. Pompele de caldura Mitsubishi Electric Zubadan ofera performante eficiente de varf in intreaga gama de aplicatii. Sistemul ofera putere de incalzire completa la temperaturi de pana la -15 °C. Chiar si la -28°C, pompele de caldura Mitsubishi Electric Zubadan permit o functionare fiabila și eficienta.

Am decis sa instalam ventiloconvectori de pardoseala Climaveneta grup Mitsubishi Electric cu tehnologie inverter pentru racire. Acesti ventiloconvectori au fost conceputi pentru a mentine temperatura setata cu niveluri de zgomot foarte scazute si, mai ales, cu eficiente energetice ridicate.

Unitatile interioare de tip duct montate discret pe tavan sunt cele responsabile pentru distribuirea egala a aerului si crearea unei experiente de neuitat pentru fiecare client care paseste in acest restaurant uimitor.

Ca o nota finala, baile sunt echipate cu sistemele de uscare a mainilor Mitsubishi Electric Jet Towel Smart care ajuta fiecare client al restaurantului sa-si usuce mainile cat mai repede posibil, astfel incat sa nu piarda atmosfera uimitoare.

Toate acestea fiind spuse, Restaurantul Galaxy este gata sa-si intampine clientii in cel mai perfect mediu climatic posibil, transformand acest restaurant fascinant intr-un colt de rai.

Urmareste-ne pentru mai multe![/vc_column_text][vc_media_grid element_width=”3″ grid_id=”vc_gid:1674114711682-cdf5dff6-a570-4″ include=”27725,27726,27727,27728″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1667377441116{margin-bottom: 15px !important;}”]Pentru mai multe detalii despre echipamentele Mitsubishi Electric, vizualizati link-ul de mai jos:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

a fost adăugat în coșul dvs.
Finalizeaza comanda