Revitalia-Depozit Farmaceutic

In ceea ce priveste zona industriala, nu ne dam niciodata inapoi cand vine vorba de o provocare.

De aceasta data echipa Torn Hvac Solutions a climatizat depozitul farmaceutic Revitalia cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie marca Mitsubishi Electric. Economice si ecologice, sistemele de climatizare comerciale Mitsubishi Electric gama Zubadan sunt alegerea perfecta pentru climatizarea oricarei locatii. Unitatile exterioare PUHZ-SHW140YHA sunt cele care sunt responsabile pentru climatizarea intregii locatii. Fiind un depozit farmaceutic, temperatura ambientala trebuie sa fie constanta si usor de controlat tot timpul anului, asadar, Zubadan este alegerea perfecta pentru climatizarea unor astfel de locatii.

Cu un regim de functionare de pana la -25 de grade si eficienta energetica ridicata datorita inverterului ce regleaza continuu capacitatea de racire si incalzire optima, consumul de energie scade cu 30% fata de compresoarele traditionale.

Unitatile interioare de tip duct PEAD-M distribuie in mod egal fluxul de aer in intreaga locatie fiind usor de instalat si cu o eficienta ridicata.

Depozitul farmaceutic Revitalia ne-a acordat toata increderea pentru a asigura mediul climatic perfect!