Rompetrol Alba Iulia

Printre numeroasele noastre proiecte fantastice se regaseste si colaborarea noastra cu Rompetrol Romania. Echipa Torn Hvac Solutions s-a implicat cu ardoare in acest proces de modernizare a statiilor de benzinarie, instaland aici echipamente premium marca Mitsubishi Electric.

Dupa cum stiti deja, Mitsubishi Electric este partenerul nostru in aceasta calatorie, oferind cele mai eficiente echipamente. Inca o data, Mr. Slim a intervenit pentru a oferi cele mai eficiente echipamente. Unitatile exterioare lucreaza din greu pentru a mentine o temperatura confortabila in interior. Datorita faptului ca au ales unitatile interne de tip duct din gama PEAD si unitatile externe Mitsubishi Electric gama Mr. Slim Ecostandard Inverter, cladirea este pregatita sa faca fata unor conditii meteorologice de pana la -15 grade. Aceste unitati de tip Inverter au capacitatea de a-si regla continuu capacitatea de racire si incalzire pentru a asigura un climat confortabil staff-ului si clientilor acestei benzinarii.

Torn Hvac Solutions s-a implicat in modernizarea a peste 70 de benzinarii Rompetrol din intreaga tara, oferind un confort climatic maxim tuturor clientilor care trec pragul acestor statii!

Pentru mai multe detalii despre echipamentele Mitsubishi Electric, vizualizati link-ul de mai jos: