Rompetrol Arad

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Rompetrol Arad-Sistem de climatizare comercial Mitsubishi Electric

Suntem mereu mandri sa ne laudam cu cele mai  mari realizari ale noastre, Rompetrol Romania este unul dintre cele mai mari proiecte realizate de noi, ajutand la modernizarea a peste 70 de unitati din intreaga tara cu echipamente gama Mitsubishi Electric.

Atunci cand avem nevoie sa facem plinul autoturismului sau doar avem nevoie de o gustare fresh si delicioasa, Rompetrol este cea mai buna alegere pentru asta. Dar cum putem sa ne bucuram de toate aceste lucruri fara o experienta climatica perfecta?!

Echipa noastra a reusit sa atinga, inca o data perfectiunea, cu ajutorul Mitsubishi Electric care, se face remarcat prin echipamentele de cea mai inalta calitate.

Echipa Torn Hvac Solutions a instalat duct-uri de inalta presiune in tavan care distribuie fluxul de aer, in mod egal, pentru a crea un spatiu comfortabil pentru fiecare client ce trece pragul benzinariei.

Unitatile externe Mitsubishi Electric Mr. Slim sunt cele responsabile de mentinerea temperaturilor optime, lucrand la capcitate maxima pentru a oferi cele mai inalte niveluri de confort indiferent de anotimp.

Suntem cu un pas mai aproape  de a moderniza toate statiile Rompetrol din Romania.

Este intotdeauna o placere sa luam parte la povestile de succes ale partenerilor nostrii![/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1673868154215-84aa70d3-ab38-3″ include=”26937,26938,26939,26940,26941,26942″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1667377441116{margin-bottom: 15px !important;}”]Pentru mai multe detalii despre echipamentele Mitsubishi Electric, vizualizati link-ul de mai jos:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

a fost adăugat în coșul dvs.
Finalizeaza comanda