Rompetrol Caracal

Printre numeroasele noastre proiecte fantastice se regaseste si colaborarea noastra cu Rompetrol Romania. Echipa Torn Hvac Solutions s-a implicat cu ardoare in acest proces de modernizare a statiilor de benzinarie, instaland aici echipamente premium marca Mitsubishi Electric.

Interiorul este climatizat cu ajutorul unitatilor interioare de tip duct care transmit aerul climatizat in locatie. Pentru a oferi un mediu de calitate, unul dintre cele mai importante lucruri de luat in calcul este nivelul de zgomot. Mitsubishi Electric se asigura ca ofera clientilor sai cel mai inalt nivel de confort acustic. Ventilatorul este actionat de un motor de curent continuu cu inverter, facand unitatile versatile intr-un mod special : 4 selectii diferite ale presiunii statice selectabile la comanda, ceea ce permite instalarea de conducte lungi, ducand la o echilibrare excelenta a fluxului de aer si un zgomot redus in functionare.

Unitatile exterioare din seria Zubadan incorporeza tehnologia originala Flash Injection imbunatatind capacitatile deja ridicate ale sistemului. Circuitul unic Flash Injection al Mitsubishi Electric a atins performante extraordinare in incalzire. Aceasta tehnologie a rezultat intr-o capacitate a echipamentului de a oferi 100% capacitati de incalzire la temperaturi de -15 grade, garantand un mediu climatic fantastic chiar si la -25 de grade.

Torn Hvac Solutions s-a implicat in modernizarea a peste 70 de benzinarii Rompetrol din intreaga tara, oferind un confort climatic maxim tuturor clientilor care trec pragul acestor statii!

Pentru mai multe detalii despre echipamentele Mitsubishi Electric, vizualizati link-ul de mai jos: