Smart Pub

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Smart Pub- Sistem de climatizare comercial Mitsubishi Electric, gama Mr.Slim

Un alt proiect care uimeste prin complexitatea si design-ul sau modern este unul dintre cele mai cozy restaurante din judetul Dolj. Aproape de Craiova, lipsit insa de vacarmul si aglomeratia orasului, la doar cateva minute de mers cu masina din zona centrala, peisajul mirific ce inconjoara restaurantul Smart Pub ofera intimitatea dupa care tanjim uneori cu atata ardoare.

Locatia amplasata pe malul lacului, inconjurata de vegetatie a fost climatizata de catre echipa Torn Hvac Solutions montand echipamente profesionale Mitsubishi Electric din gama Mr Slim, cu unitati interioare de tip duct.

Gama PEAD-M imbina o serie de caracteristici remarcabile cu un design discret, pentru o instalare si o intretinere usoare. Oferind eficienta sezoniera ridicata, optiuni avansate de control si functionare silentioasa, aceasta serie ofera o flexibilitate extrema si usurinta in instalare. Deoarece un inverter monitorizeaza si regleaza temperatura mediului ambiant oricand este nevoie, consumul de energie scade cu 30% in comparatie cu un sistem dotat cu un compresor traditional (ON/OFF). Dimensiunile reduse ale unitatilor interioare face ca integrarea lor in tavane sa fie usor ascunsa in decorul restaurantelor.

Unitatile exterioare Mr. Slim lucreaza la capacitate maxima pentru a oferi o experiente climatica de neuitat tuturor persoanelor care trec pragul acestui local. Cu un regim de functionare de pana la -20 grade celsius si design-ul sau avantajos care face posibila instalarea sa in orice spatiu, gama Mr. Slim de la Mitsubishi Electric este alegerea perfecta pentru climatizarea unor astfel de locatii.

Sistemele de climatizare Mitsubishi Electric din gama Mr. Slim se pot folosi pentru uz rezidential sau comercial oferind o gama variata de unitati interioare si exterioare care pot acomoda case de talie mica, medie sau mare sau spatii comerciale precum cafenele, restaurante, magazine si birouri.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1673865912212-2df9b6ba-10d8-3″ include=”26909,26910,26911,26912,26913,26914″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1667377441116{margin-bottom: 15px !important;}”]Pentru mai multe detalii despre echipamentele Mitsubishi Electric, vizualizati link-ul de mai jos:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

a fost adăugat în coșul dvs.
Finalizeaza comanda