Spital Onioptic

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul oftalmologic, Onioptic a devenit rapid cea mai apreciata clinica din regiunea Olteniei. De-a lungul anilor, Onioptic si-a dedicat resursele pentru a oferi pacientilor servicii medicale profesioniste, bazate pe tehnologiile de ultima generatie in conditii de siguranta si confort maxim. In aceasta poveste de succes, si-a gasit locul si echipa Torn Hvac Solutions care, incepand cu anul 2014 a inceput un proiect de climatizare a ceea ce este acum Spitalul Onioptic Craiova.

Echipa Torn Hvac Solutions a instalat aici cele mai eficiente si performante echipamente marca Mitsubishi Electric City Multi VRF si echipamente specializate pentru salile in care se efectueaza interventiile chirurgicale. Unitatea externa Mitsubishi Electric City Multi VRF este cea responsabila de climatizarea intregii locatii avand un domeniu de functionare de pana la -20 grade, City Multi VRF este unul dintre cele mai fiabile echipamente pentru astfel de locatii.

Salile de operatii sunt dotate cu centrale speciale de tratare a aerului pe care sunt conectate pompe de caldura Mitsubishi Electric Zubadan de 23 kW pentru a oferi un mediu climatizat confortabil atat pacientilor cat si personalului medical din cladire. Aerul climatizat este introdus prin intermediul unor grile speciale pentru camere albe cu filtru HEPA care filtreaza absolut orice particula de praf sau microbi pentru a mentine un mediu climatizat, dar mai ales steril.

Zona de showroom este echipata cu casete in 4 directii marca Mitsubishi Electric care distribuie in mod egal fluxul de aer climatizat rezultand astfel la creearea unui mediu perfect pentru pacientii care asteapta sa experimenteze tot ceea ce Onioptic are de oferit!

Drumul nostru alaturi de Onioptic nu se incheie aici, urmand sa luam parte la extinderea locatiei, ramaneti alaturi de noi pentru a afla finalul povestii.