Cati dintre voi folositi metroul zi de zi?

Va putem spune ca acest proiect la care echipa Torn Hvac Solutions a luat parte s-a dezvoltat pentru a oferii conditii premium tuturor calatorilor. Metrorex Romania a deschis o noua statie iar Torn Hvac Solutions a avut onoarea de a fi ales pentru a ajuta la completarea acestui proiect minunat!

Echipa noastra a instalat aici primul Mitsubishi Electric City Multi Zubadan VRF din Romania in statia de metrou “Tudor Arghezi”.

Seria City Multi VRF Zubadan combina cele mai flexibile niveluri de aplicatie si capacitati inalte in racire si in incalzire pentru a oferi comfortul dorit in cele mai reci zile ale anului, City Multi Zubadan are un domeniu de functionare extraordinar de pana la -30 de grade temperatura exterioara.

Tehnologia din spatele acestor performante fantastice sta in circuitul de injectie Flash care ofera capacitati oprime sistemului de refrigerant printr-un port de injectie special creat on interiorul compresorului, rezultand o functionare stabila a echipamentului Mitsubishi Electric City Multi Zubadan VRF. Datorita tehnologiei Flash Injection, sistemul ofera performante complete de incalzire la -20 de grade, fiind astfel solutia perfecta pentru calatorii statiei de metrou.

Fata de modelele anterioare ale gamei City Multi Zubadan a impins limitele tehnologiei oferind incalzire la -30 de grade. Cu noile sale capacitati, Zubadan ofera un nivel optim de incalzire dupa doar 20 de minute de la prima pornire.

Pentru a afla care este cea mai buna solutie de climatizare a spatiuui dumneavoastra, contactati unul dintre consultantii nostri!