The Arlington Boutique Hotel

Ca o raza de soare aparuta dupa o vreme ploioasa, hotelul Arlington din Craiova este o bijuterie venita din vremurile de mult uitate. Cu al sau design uimitor si arhitectura baroc, acest hotel nu putea sa atinga perfectiunea decat cu echipamentele de lux Mitsubishi Electric.

Echipa Torn Hvac Solutions a instalat la acest hotel cele mai performante echipamente marca Mitsubishi Electric City Multi VRF. Cu un domeniu de functionare de pana la -15 grade, hotelul Arlington este echipat sa faca fata celor mai mari provocari, indiferent de temperaturile exterioare.

Unitatile interioare de tip duct, sunt incastrate cu usurinta in tavan si mascate cu ajutorul celor mai elegante grile, imbinandu-se cu usurinta in decorul extraordinar al camerelor de hotel. Duct-urile sunt unitati incastrabile in tavan care distribuie fluxul de aer climatizat in intreaga incapere, avand o silentiozitate extraordinara. Asadar, oaspetii hotelului vor beneficia de cea mai minunata experienta climatica a vietii lor.

Hotelul Arlington este alegerea perfecta pentru a avea parte de o relaxare deplina iar noi suntem mandri ca am luat parte la aducerea la viata a acestui minunat proiect. Alege echipamentele Mitsubishi Electric pentru a oferi cele mai inalte niveluri de confort clientilor tai!