Universitaria- Cladire de birouri

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Universitaria- Sistem de climatizare comercial Mitsubishi Electric VRF

Localizata in centrul Craiovei, Universitaria este cladirea in care se regasesc sediile unora dintre cele mai importante firme din localitate. Asadar, Torn Hvac Solutions a implementat cele mai profesionale solutii de climatizare marca Mitsubishi Electric.

Am instalat aici siteme de climatizare Mitsubishi Electric de tip VRF City Multi, gama Y Ecostandard. Cu un domeniu de functionare de pana la -20 de grade celsius fiind optimizat si pentru functionare in racire.

Modul „zgomot redus” poate fi selectat acum din cinci setari diferite: 85%, 70%, 60% și 50% (valori referitoare la turația ventilatorului). Reducerea zgomotului este configurabila direct din tabloul de comanda al unitatii exterioare. Setarile diferite pot fi selectate pe baza cerintelor instalatiei (in aplicatii cu constrangeri speciale privind zgomotul).

Ventilatorul din noua serie YNW a fost reproiectat complet pentru a corespunde noii baterii cu patru laturi. Profilul paletelor a fost optimizat pentru a reduce la minimum pierderile de aer.

Casetele in 4 directii instalate discret in tavan sunt cele responsabile pentru distribuirea unui flux egal de aer in interiorul cladirii asigurand astfel un mediu confortabil pentru toate persoanele care isi desfasoara activitatea in cladire.

Toaletele cladirii au fost echipate cu uscatoare de maini Mitsubishi Electric Jet Towel Smart cu dimensiuni compacte inferioare celor unui dispenser obisnuit pentru servetele din hartie.

Uscarea mainilor este rapida si confortabila multumita sistemului de deschidere si inchidere automata, care permite utilizarea acestuia, fara a fi nevoie sa apasati pe niciun buton. In acest fel, in plus fata de cresterea confortului si igienei, se reduce timpul de functionare. Astfel, consumul de energie deja foarte scazut Jet Towel Smart este in continuare limitat pentru a preveni risipa.

Mitsubishi Electric este intotdeauna alegera perfecta pentru a crea un mediu confortabil indiferent de locatie.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1673872160156-03fb7eaf-74a1-5″ include=”27048,27049,27050,27052,27053,27051″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1667377441116{margin-bottom: 15px !important;}”]Pentru mai multe detalii despre echipamentele Mitsubishi Electric, vizualizati link-ul de mai jos:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

a fost adăugat în coșul dvs.
Finalizeaza comanda