Venue Events

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Venue Events- Sistem de climatizare Mitsubishi Electric, gama Mr. Slim 

Unul dintre proiectele dragi noua este sala de evenimente Venue Events din Bistrita Nasaud.

Echipa Torn Hvac Solutions a implementat cele mai profesioniste solutii de climatizare marca Mitsubishi Electric. Unitatile exterioare Mr. Slim lucreaza la capacitate maxima pentru a oferi o experiente climatica de neuitat tuturor persoanelor care trec pragul acestui local. Cu un regim de functionare de pana la -20 grade celsius si design-ul sau avantajos care face posibila instalarea sa in orice spatiu, gama Mr. Slim de la Mitsubishi Electric este alegerea perfecta pentru climatizarea unor astfel de locatii.

Sistemele de climatizare Mitsubishi Electric din gama Mr. Slim se pot folosi pentru uz rezidential sau comercial oferind o gama variata de unitati interioare si exterioare care pot acomoda case de talie mica, medie sau mare sau spatii comerciale precum cafenele, restaurante, magazine si birouri.

Ducturi-le incastrate in tavan sunt concepute pentru a distribui un flux de aer perfect in locatie, oferind clientilor localului locul perfect pentru a-si desfasura evenimentul indiferent de vremea de afara.

Pentru a se apropia de cele mai inalte standarde ale perfectiunii, echipa Torn Hvac Solutions a instalat recuperatoare de caldura Lossnay, folosind principiul de recuperare a energiei pentru a oferi economii semnificative și este conceput pentru a asigura o ventilație adecvată în clădire aducand chiar si un aport de aer proaspat deoarece este necesar sa exite un mediu confortabil pentru toti oaspetii si personalul locatiei.

Atunci cand un cuplu decide sa isi uneasca destinele, fiecare detaliu al evenimentului trebuie pus la cale cu cea mai mare atentie iar Venue Events este aici pentru a va satisface orice nevoie. Cu decorul sau iesit parca din basme si atmosfera romantica, singurul lucru care lipsea pentru a atinge perfectiunea, era experienta climatica uimitoare oferita de Mitsubishi Electric.

Alege echipamentele Mitsubishi Electric in cele mai importante momente din viata ta![/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1673864486548-438371cb-ac51-7″ include=”26839,26844,26842,26841,26840,26843″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1667377441116{margin-bottom: 15px !important;}”]Pentru mai multe detalii despre echipamentele Mitsubishi Electric, vizualizati link-ul de mai jos:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

a fost adăugat în coșul dvs.
Finalizeaza comanda