Funcţionând cu R-32 şi având funcţii avansate, Sensira utilizează cele mai recente tehnologii pentru a atinge o eficienţă energetică şi economii de energie mai mari.

Eficienţă

Sensira creează un mediu interior confortabil, menținând în același timp valori excelente ale eficienței energetice.

Eficienţa sezonieră oferă o imagine mai clară a eficienţei funcţionării aparatelor de aer condiţionat de-a lungul unui întreg sezon de încălzire sau răcire. Alegerea unui produs ce reduce impactul asupra mediului cu 68% în comparaţie cu R-410A şi duce la un consum mai redus de energie datorită eficienţei sale ridicate. Sensira R-32 atinge valorile clasei A++ în încălzire cu agentul frigorific R-32.

Fiabilitate

Pentru a garanta funcţionarea fără probleme a sistemului de încălzire, gama Sensira vine cu funcţii avansate:

– Compresor swing: compresorul îmbunătăţit utilizează tehnologia inverter şi trepte mici de capacităţi pentru a regla puterea unităţii şi a satisface cerinţele de energie. În comparaţie cu un compresor rotativ, compresorul swing permite economii de energie şi mai substanţiale, un risc mai redus de defectare a unităţii şi o funcţionare silenţioasă şi fără vibraţii.

– Testare intensivă a noilor unităţi înainte de a părăsi fabrica.

Bluevolution – Cu gândul la viitor

Începând din 2025, Regulamentul european privind gazele fluorurate impune utilizarea de agenţi frigorifici cu un GWP mai mic de 750 pentru toate aparatele de aer condiţionat split pereche cu o cantitate de agent frigorific sub 3 kg. R-410A (GWP: 2087,5) va rămâne disponibil pentru alte aplicaţii și pentru lucrări de service. Daikin a introdus pentru prima dată R-32 în 2012. Având un GWP de 675, eficienţă energetică competitivă, siguranţă și rentabilitate, acesta reprezintă o soluţie foarte atractivă. Începând din 2016, Daikin oferă Bluevolution, o gamă unică de unităţi pair și multi, care stabilește din nou standardul pentru aerul condiţionat rezidenţial. Un design nou și inteligent combină valori superioare ale eficienţei cu funcţii de confort superior.

Un prieten vechi care nu deranjează Utilizarea lui R-32 nu este o noutate deoarece R-410A este un amestec de 5-% R-32 și 50% R-125. Beneficiile suplimentare ale utilizării unui agent frigorific monocomponent R-32 includ prevenirea problemelor de fracţionare sau glisare și o reîncărcare și reciclare mai ușoare. Manipulare facilă: cu presiuni de lucru similare cu cele ale lui R-410A, posibilitatea de încărcare atât în stare lichidă, cât și gazoasă, dar și disponibilitatea instrumentelor adecvate atât pentru echipamentele cu R-32, cât și cu R-410A, alegerea gamei Bluevolution Daikin este o decizie ușor de luat.

Confort

Cu gama Sensira, nu va trebui să sacrifici niciodată confortul în avantajul eficienţei energetice. Confort perfect Panoul frontal plat şi modern se integrează uşor în orice decor interior şi se curăţă mai uşor. Baleierea automată pe verticală a acestor unităţi de perete deplasează fantele de refulare în sus și în jos pentru a furniza o distribuţie eficientă a aerului și a temperaturii în cameră. Modul turbo permite încălzirea sau răcirea rapidă a camerei, pentru un confort maxim. Zgomot scăzut Datorită presiunii sonore de până la 21 dBA, noua Sensira funcţionează aproape imperceptibil pentru a asigura un somn liniștit pe timp de noapte.

Control uşor

Cu Daikin Online Controller, poţi programa, gestiona și monitoriza sistemul de încălzire din orice locaţie. Conectează unitatea la Wi-Fi şi descarcă aplicaţia pentru a modifica termostatul, seta programele de temperatură, evalua consumul de energie şi dezvolta propriul flux de lucru IFTTT (dacă…, atunci…). Daikin Online Controller este disponibilă şi ca funcţie încorporată pentru unitatea Daikin (opţional).