Dorim să împărtășim cu voi unul dintre cele mai mari proiecte la care am luat parte.

Echipa noastră a lucrat din greu pentru a moderniza Casa Alex cu cele mai eficiente și fiabile echipamente de la Mitsubishi Electric. City Multi VRF de la Mitsubishi Electric este singura sursă de căldură pentru acest magazin.

Tehnologia Mitsubishi Electric VRF oferă o soluție simplă și flexibilă atunci când există o astfel de cerere de a climatiza asemenea locații, contribuind la asigurarea unui climat interior constant și confortabil. Ca și caracteristici cheie, seria City Multi VRF Y de la Mitsubishi Electric oferă cele mai înalte niveluri de confort, atât din punct de vedere termic, cât și acustic fiind o soluție eficientă și economică care răspunde tuturor nevoilor pe care Casa Alex le are.

Funcția de încălzire continuă a Mitsubishi Electric VRF permite unității exterioare să funcționeze fără pauză pentru a oferi locației dumneavoastră cel mai bun nivel de confort. În timp ce intervine procesul de degivrare, unitatea exterioară nu va opri ciclul de încălzire, ci va continua să funcționeze la o capacitate mare și să se dezghețe pas cu pas, oferindu-vă un ciclu continuu de încălzire.

Alege echipamentele Mitsubishi Electric pentru a fi sigur ca toate nevoile locației dumneavoastră sunt acoperite în totalitate!Dimensionarea e oferita gratuit de unul din consultantii Torn Hvac Solutions

Pentru mai multe detalii despre echipamentele Mitsubishi Electric, vizualizati link-ul de mai jos: