Epoca Agape

Epoca Agape

In limba greaca, “agape” se traduce prin iubire divina, o iubire absoluta, care depaseste sentimentele umane, pentru a ajunge la o astfel de iubire platonica, trebuie sa renunti la sine si sa te dedici celuilalt pana la sacrificiu. Asa a inceput poveste restaurantului Epoca Agape din Craiova, un local cu un design spectaculos care iti inspira cele mai sincere si frumoase sentimente.

Pentru a contura aceste sentimente, echipa Torn Hvac Solutions a instalat cele mai performante echipamente Mitsubishi Electric oferind un mediu climatic spectaculos pentru toti iubitorii de frumos si de mancare delicioasa!

Unitatile exterioare Mitsubishi Electric Zubadan sunte cele care se ocupa cu climatizarea perfecta a spatiului. Cu un domeniu de functionare fantastic de pana la -25 de grade celsius, Mitsubishi Electric Zubadan este cea mai potrivita alegere pentru climatizarea acestei locatii.

Interiorul locatiei este echipat cu unitati de tip duct, cu o inaltime de doar 250 mm inaltime si o gama mai larga de setari de presiune statica externa, instalarea acestora este mult mai eficienta, imbinandu-se cu usurinta in decorul romantic al restaurantului si distribuind aerul in mod egal in intreaga incapere.

Calitatea aerului este imbunatatita cu ajutorul recuperatoarelor de caldura Lossnay. Cand se foloseste un sistem de ventilatie traditional, aerul intern, care a fost viciat, este evacuat si este inlocuit de aerul exterior, provocand o racire a camerei in timpul iernii si o incalzire in timpul verii. Aceasta pierdere de aer rece/cald face necesar un consum de energie marit pentru a restabili conditiile de confort termic ale mediului.Pentru a depasi aceasta problema si pentru a asigura cantitatea de aer proaspat necesar, Mitsubishi Electric ofera sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura, pentru a minimiza costurile de climatizare.

Pentru mai multe detalii despre echipamentele Mitsubishi Electric, vizualizati link-ul de mai jos:

a fost adăugat în coșul dvs.
Finalizeaza comanda