Insula Mare a Brailei

Undeva departe de agitatia urbana, unde albastrul cerului se imbina cu verdele pamantului intr-o linie perfect oriozontala, in Insula Mare a Brailei se ascunde un loc minunat care emana cele mai inalte standarde ale luxului. Fara nici-o indoiala aceasta locatie reprezinta unul dintre cele mai frumoase si complexe proiecte la care echipa Torn Hvac Solutions a luat parte.

Echipa Torn Hvac Solutions a implementat aici o multitudine de echipamente Mitsubishi Electric tip VRF in recuperare si pompe de caldura Mitsubishi Electric Zubadan Ecodan cu unitati interioare de tip duct si grile de tip slot. Ducturile sunt unitati interioare usor de montat, dar si usor de incadrat in decorul oricarei cladiri, pastrandu-i cu seriozitate eleganta si arhitectura.

Echipamente implementate:

Echipamentele de tip VRF in recuperare sunt optimizate pentru functionare sezoniera si in conditii nominale, cu un domeniu de functionare de la la -20°C …+…52°C si cu functia de incalzire continua reprezinta cea mai buna alegere pentru climatizarea unei astfel de locatie. Aceste echipamente utilizeaza un schimbator de caldura cu patru laturi la partea superioara a carcasei, crescand astfel eficienta schimbului de caldura. Cu valorile SEER si cu SCOP-ul crescute fata de modelul anterior, aceste unitati YNW consuma mai putina energie atat la racire cat si la incalzire.

Unitatile VRF cu recuperare City Multi R2, pot fi cu usurinta folosite in zonele cele mai friguroase din Romania. In sistemele R2 cu recuperare de caldura din noua linie YNW, pana la 11 distribuitoare BC SUB pot fi conectate la distribuitorul principal BC, permitand astfel o flexibilitate mai mare a configuratiei.

Echipamente au o putere totala de peste 1 MW, cumulate in 17 unitati exterioare si peste 150 unitati interioare, cu o multitudine de caracteristici intr-o combinatie armonioasa au avut un rezultat spectaculos. Numeroase unitati Mitsubishi Electric City Multi R2 cu recuperare de caldura si pompe de caldura Mitsubishi Electric Zubadan de 23 kw, toate legate la telecomenzi PAR-CT100 si control centralizat AE200, s-au unit pentru a asigura clima perfecta la costurile cele mai bune.

Cand luxul se imbina in linii perfecte cu calitatea, profesionalismul si pasiunea, rezultatul atinge cotele maxime ale frumusetii!