Spitalul Clinic Municipal Filantropia Craiova

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Spitalul Clinic Municipal Filatropia Craiova

Spitalul Clinic Municipal Filantropia este dedicat mentinerii sanatatii, demnitatii si calitatii vietii tuturor pacientilor, tratand orice pacient ca fiind cel mai important , oferind ingrijiri medicale la un nivel ridicat, participand continuu la imbunatatirea calitatii vietii pacientilor.

Pentru a putea oferi cele mai inalte standarde, Torn Hvac Solutions a instalat echipamente Daikin de inalta performanta care sa aduca un plus de confort pacientilor spitalului si cadrelor medicale.

Echipa Torn Hvac Solutions a instalat echipamente de tip VRV, sisteme de climatizare eficiente energetic care micsoreaza pierderile de aer cald si acoperă toate cerinţele termice ale unei clădiri prin intermediul unui singur punct de contact: control precis al temperaturii, ventilare, apă caldă, centrale de tratare a aerului şi perdele de aer Biddle.

De asemenea, echipamentele Daikin VRV ofera o gama larga de posibilitati de conectare a unitatilor interioare, inclusiv cele moderne precum Daikin Emura, Nexura, etc.

Încorporează standardele şi tehnologiile VRV IV: temperatura variabilă a agentului frigorific, software configurator pentru VRV, afişajul cu 7 segmente şi compresoarele cu inverter complet, schimbătorul de căldură cu 4 suprafețe, PCB-ul răcit cu agent frigorific, noul motor de DC al ventilatorului.

Aerul este distribuit confortabil în sus şi în jos graţie celor 5 unghiuri diferite de refulare programate de la telecomandă

Consum redus de energie graţie motorului ventilatorului DC special conceput

Unităţile interioare Daikin VRV tip split FXAQ15A sunt extrem de silentioase fiind potrivite pentru instalarea in interiorul saloanelor medicale. Unitatea poate fi utilizată ca un ventilator care suflă aerul fără a-l răci sau a-l încălzi. Filtrul special al aparatului de aer conditionat, indeparteaza particulele de praf din aer, asigurand astfel o sursa constanta de aer curat.[/vc_column_text][vc_media_grid element_width=”3″ grid_id=”vc_gid:1673865182095-584c74bc-80a1-7″ include=”26865,26866,26867,26868″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1667377441116{margin-bottom: 15px !important;}”]Pentru mai multe detalii despre echipamentele Mitsubishi Electric, vizualizati link-ul de mai jos:[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

a fost adăugat în coșul dvs.
Finalizeaza comanda