Top Derm Clinics – Mitsubishi Electric City Multi VRF

Top Derm Clinics reprezinta una dintre cele mai bune clinici de detmarologie din Bucuresti. Clinica TOP DERM CLINICS a fost imaginata in anul 2003, initial cu o singura specialitate, dermatologie. Pe parcursul anilor, dupa aproximativ 20 de ani de activitate, Top Derm Clinics si-a extins orizonturile cu pana la 17 specializari printre care se regasesc: medicina reumatologica, medicina interna, dermatologie, ATI-terapia durerii, alergologie, diabet si boli de nutritie, endocrinologie, etc.

In anul 2018 Torn Hvac Solutions a luat parte la o frumoasa poveste alaturi de Top Derm Clinics, ajutand clinica sa atinga cele mai inalte standarde de perfectiune.

Echipa Torn Hvac Solutions a instalat cele mai performante echipamente Mitsubishi Electric de pe piata. Climatizarea cladirii este realizata cu ajutorul City Multi VRF.

City Multi VRF, are o capacitate de operare de pana la -20 de grade, fiind optimizat pentru operare sezoniera in conditii normale si functie de incalzire continua. Unitatile exterioare City Multi VRF pot fi conectate cu pana la 50 de unitati interioare, fiind astfel solutia perfecta pentru cladiri de talie medie sau mare care necesita un nivel inalt de performante cu o eficienta optima.

Casetele in 4 directii montate discret in tavan distribuie fluxul de aer in mod egal in incapere, oferind astfel un nivel de climatizare optim atat pacientilor clinicii cat si staff-ului sau.