Vatra Romana- Sistem de climatizare comercial Mitsubishi Electric Eco Standard Inverter

Un vechi univers in care se contopesc pasiunea pentru gatit, calitatea de a trai in stil roman, viu si emotionant, reprezinta un pretext excelent de a va face cunoscut ca in acest loc a avut asezarea castrul roman de la Racari. Ca localizare, stilul arheologic al castrului roman se afla practic la mai putin de 100 de metri de restaurantul “Vatra Romana”. In cadrul amintit au stationat trupele romane din Legiunea a V-a Macedonica, Un castru mai mare, din pamant, fiind amenajat ulterior, dupa anul 157.

Echipa Torn Hvac Solutions a adus un suflu modern acestui restaurant cu ajutorul echipamentelor de top Mitsubishi Electric, instaland aici sisteme de climatizare comerciale. Indiferent de cerintele pe care le-ar putea avea o cladire, Mitsubishi Electric ofera performante de varf eficiente in intreaga gama de aplicatii. Sistemul Mitsubishi Electric Eco Standard Inverter asigura o putere de incalzire completa la temperaturi de până la -15°C.

Ducturile instalate in interiorul restauratului sunt cele responsabile de distribuirea fluxului de aer climatizat, fiind echipamente cu un design discret acestea pot fi integrate si ascunse cu usurinta in decorul magnific al restaurantului.

“Vatra Romana” transpune in mod cert admosfera nobilimii legiunilor romane, fiind un restaurant antic-modernist, cu foarte mult bun gust si armonie, devenind astfel un vis implinit pentru orice client dornic sa traiasca aici acordurile fine ale unei epoci glorioase.

Echipa Torn Hvac Solutions este intotdeauna mandra cu astfel de proiecte glorioase !