Mitsubishi Electric lanseaza noul recuperator de caldura– LGH-RVS-E va fi lansat anul acesta sau cel putin asa au lansat zvonul cei de la Mitsubihsi Electric.

Noul recuperator de caldura LGH-RVS-E este conceput pentru a extrage simultan aerul viciat dintr-o clădire comercială și aprovizioneaza cu aer proaspăt filtrat. În timp ce face acest lucru, unitătea Lossnay recuperează, de asemenea, valoros energie termică pentru eficiență maximă.

Mitsubishi Electric lanseaza noul recuperator de caldura – Caracteristici cheie și avantaje:

1.Ventilație aer proaspăt cu recuperare de căldură eficientă din punct de vedere energetic

2.Perfect pentru medii cu umiditate ridicată

3.Senzor de control Plug and play CO2

4.Punerea în funcțiune digitală a creșterii vitezei ventilatorului

5.Blocare ușoară a controlului cu Mr. Slim și Sisteme de climatizare City Multi Conexiune

6.Conexiune M-NET pentru control centralizat

7.Amortizor bypass integrat pentru răcire gratuită

8.Capcane de scurgere a condensului încorporate

ALTE FACILITATI ale recuperatoarelor de caldura Mitsubishi Electric

Zgomot redus – la interior prin utilizarea schimbatorului de caldura cu aripioare reglabile si distributiei optime a aerului.
Eficienta –  asigura necesarul energetic prin mentinerea si redistribuirea energiei in incapere cu ajutorul schimbatorului de caldura cu o eficienta de pana la 79%.
Calitatea aerului – permite eliminarea aerului viciat si pastreaza un echilibru optim de aer proaspat in camera, inlaturand mirosurile neplacute din incaperi.
Normalizeaza microclimatul – spatiului din camera si previne aparitia umezelii, igrasiei si a mucegaiului.
Eficienta energetica – consum redus de electricitate chiar si la turatii ridicate.

Destul de secretosi si inca incerti cu tarile in care vor lansa produsul, cu certitudine ne pun la dispozitie informatii despre produsul ce va fi lansat in toamna anului 2021, fisele tehnice fiind deja disponibile pe site-urile lor oficiale. Din primele informatii lansate, pretul acestui recuperator va fi mai mare decat cele cu schimbatoare Lossnay. Urmeaza sa colectam cat mai multe informatii din piata pentru a va tine la curent.