Aer conditionat Daikin Ururu Sarara, pentru ca locuinta ta merita doar ce este mai bun. In acest moment, ducem confortul la un nou nivel prin regandirea atmosferei pure cu gama Bluevolution. Atunci cand alegi tehnologiile Daikin, te poti baza pe confort, eficienta energetica, fiabilitate si control pe tot parcursul anului.

Eficienta sezoniera ridicata garanteaza confortul pe timp de iarna si de vara, la costuri convenabile. Agentul frigorific R-32 are un impact scazut asupra mediului fata de agentii frigorifici anteriori. Experienta de mai multi ani Daikin si gama larga de produse iti ofera siguranta alegerii unui produs fiabil si rezistent, care se integreaza perfect in locuinta ta. Cu Daikin Online Controller poti conecta in mod simplu si rapid temperatura camerei si sistemul de operare, creand atmosfera perfecta. Cu Ururu Sarara, Daikin a reimaginat posibilitatile de conditionare a aerului din locuinte. Iti prezentam cu mandrie cel mai inteligent, mai eficient si mai complet sistem.

Prezentarea functiilor aparatelor de Aer conditionat Daikin Ururu Sarara

Aer conditionat Daikin Ururu Sarara – incalzire si racire intr-o singura unitate, pentru confort pe parcursul intregului an, cu eficiente sezoniere SEER si SCOP aferente clasei A+++ › Control inteligent al umiditatii pentru evitarea aerului uscat pe timp de iarna si a dezumidificarii pe timp de vara › Ventilare si purificare asigurand un aer proaspat pe tot parcursul anului › Ochiul inteligent detecteaza miscarea, asigurand un aer perfect in locatie › Functia de autocuratare a filtrului asigura o eficienta optima in orice moment › Sistem de control usor de utilizat-prin telecomanda, wireless, oferindu-ti posibilitatea de a crea atmosfera perfecta de acasa, de la distanta

Design premiat

Fiind inspirata din evantaiul japonez „Ogi”, unitatea Ururu Sarara a castigat premiul de design Reddot 2013, la categoria aer conditionat. Juriul a afirmat: „Forma similara unui evantai si alegerea culorii albe dau acestui aparat de aer conditionat un aspect natural si nobil, la care se adauga tehnologia inovatoare.”

5 moduri in care Ururu Sarara te va determina sa iti schimbi parerea despre climatizare

  1. Incalzire si racire

Aerul conditionat este mai mult decat racirea aerului

Ururu Sarara nu este numai pentru zilele toride de vara. De fapt, acesta incalzeste si raceste orice camera in mod rapid si eficient.

  1. Umidificare Ururu

Temperatura nu reflecta intotdeauna atmosfera din camera

Aerul din jurul nostru contine o anumita cantitate de umezeala, cunoscuta ca umiditate. In timpul iernii, un aer prea uscat da o senzatie de frig (ceea ce te poate determina sa dai drumul la incalzire in mod inutil), dureri de gat si piele uscata.

Sistemul inteligent de umidificare extrage cantitatea potrivita de umiditate din aerul exterior, pentru a preveni aerul uscat din interior.

  1. Dezumificarea Sarara

Exista mai multe modalitati de a raci o camera pe timp de vara

In timpul verii, umiditatea dintr-o camera poate crea o senzatie de caldura mai intensa decat este in realitate. Cu un sistem traditional, singura optiune este de a reduce temperatura, irosind energie electrica.

Sistemul de dezumificare inteligent Ururu Sarara indeparteaza automat umezeala in exces, in timp ce mentine constanta temperatura dorita.

  1. Ventilare

Aer proaspat chiar si cu geamurile inchise

Spre deosebire de o unitate de aer conditional conventionala, Ururu Sarara furnizeaza aer curat si conditionat in camera. Ururu Sarara este primul sistem cu pompa de caldura rezidential. Gratie capacitatii sale de ventilatie puternice de 30 m3 /h, capacitatea puternica a sistemului Ururu Sarara poate umple cu aer proaspat o camera de 26 m2 in mai putin de 2 ore

  1. Purificarea aerului

Aer pur, fara alergeni, cu tehnologia Daikin Flash Streamer

Tehnologia Daikin Flash Streamer purifica aerul, prin filtrarea prafului, polenului, virusurilor, mucegaiului si mirosurilor, inainte de a elibera aerul in camera.

Distributie inteligenta a aerului cu aparatele de Aer conditionat Daikin Ururu Sarara

Pentru o senzatie de confort, aparatele de aer conditionat pun in miscare aerul proaspat in interiorul camerei astfel incat nu vei simti miscarea aerului pe piele.

Ochiul inteligent pe 3 zone

O camera trebuie racita sau incalzita numai atunci cand te afli in interiorul acesteia. Si nici nu doresti ca jeturi de aer sa sufle peste invitati atunci cand sunteti in camera. Din acest motiv, Daikin a dezvoltat „ochiul inteligent” pentru aparatele de Aer conditionat Daikin Ururu Sarara. Acesta utilizeaza senzori pentru a detecta si directiona jetul de aer departe de orice persoana, astfel incat creeaza jetul de aer perfect. In plus, sistemul intra automat in modul de economisire a energiei atunci cand nu detecteaza persoane in camera.

Curatare automata a filtrului

Asemenea aspiratoarelor, aparatele de aer conditionat utilizeaza filtre pentru a curata aerul care trece prin unitate. Cu cat filtrul colecteaza mai multe particule, cu atat functionalitatea unitatii va fi mai scazuta. Dar, datorita tehnologiei de curatare avansate a aparatelor de Aer conditionat Daikin Ururu Sarara, acest lucru a devenit istorie. Nu numai ca te scuteste de lucru, ci si permite unitatii Ururu Sarara sa furnizeze un debit de aer constant si stabil, cu un consum de energie cu 25% mai mic.

Detine controlul, indiferent de locatie

Dispozitivul standard plug-and-play WLAN iti permite sa setezi si chiar sa programezi temperatura din orice locatie, folosind sisteme iOS sau Android. Prin urmare, poti gestiona unitatea acestui aparat de aer conditionat performant atunci cand nu esti acasa, oferind climatizare optima si economii de energie in acelasi timp.

Regleaza temperatura, modul de operare, purificarea aerului si ventilatoarele pentru camere individuale de la termostatul interactiv.

Creeaza programe diferite cu pana la 6 actiuni/zi, timp de 7 zile si activati modurile specifice de functionare.

Monitorizeaza consumul de energie pentru a creste economiile. Graficele si pictogramele usor de folosit, te ajuta sa iti dai seama unde poti face economii.

Din acest ecran, poti accesa toate functiile si poti controla in mod centralizat pana la 50 de unitati la un moment dat.

Apogeul a 50 de ani de dezvoltare

Pompele de caldura aer-aer obtin 80% din energia furnizata dintr-o sursa regenerabila: aerul exterior. Bineinteles, pompele de caldura au nevoie de energie pentru a functiona, dar, aceasta energie poate fi generata din surse regenerabile de energie (energie solara, energie eoliana, energie hidrologica, biomasa). Eficienta unei pompe de caldura se masoara in SCOP (coeficientul sezonier de performanta) pentru incalzire si in SEER (rata de eficienta energetica sezoniera) pentru racire.

Stiai ca…

Utilizarea continua timp de 10 ore a Ururu Sarara va consuma mai putina energie decat un ciclu de spalare la masina de spalat?

SEER + SCOP = A+++ pentru intreaga gama

Cea mai ridicata eficienta energetica gratie tehnologiilor avansate de economisire a energiei, precum un nou compresor swing, un nou ventilator in unitatea interioara, un nou schimbator de caldura cu un diametru mai mic pentru un schimb de caldura mai eficient din punct de vedere energetic si o cantitate dubla de aer introdus.

Aparatele de Aer conditionat Daikin Ururu Sarara combina un agent frigorific mai eficient cu cinci tehnici de tratare a aerului pentru a furniza o solutie completa de confort, cu un impact extrem de redus asupra mediului si un consum de energie foarte scazut. Protejeaza mediul si economiseste bani cu aparat de aer conditionat performant!