Conectează, într-un mod simplu şi rapid, unitatea la Wi-Fi şi descarcă aplicaţia cu ajutorul căreia poţi să modifici termostatul, să stabileşti orare de temperatură, să revizuieşti consumul de energie şi să dezvolţi propriul flux de lucru „Dacă, atunci”. Compatibilă cu gama split şi cu soluţiile de încălzire Daikin, aplicaţia Daikin Online Controller este ideală pentru controlul climatului interior pe tot parcursul anului.

Locuinţă

Acest ecran include o prezentare a întregii locuinţe. Din acest ecran, poţi accesa toate funcţiile şi poţi controla în mod centralizat până la 50 de unităţi.

Camere individuale

Reglează temperatura, modul de operare, purificarea aerului şi ventilatoarele pentru camere individuale de la termostatul interactiv.

Programator de timp

Creează programe diferite cu până la 6 acţiuni/zi, pentru 7 zile şi activează modurile specifice de funcţionare.

Consum de energie

Monitorizează consumul de energie pentru a creşte economiile. Găseşti grafice şi pictograme uşor de înţeles pentru a identifica locaţiile unde poţi face economii.

Dacă …, atunci …

Programează unitatea în funcţie de stilul de viaţă pe care îl ai. Fiind conectabilă la diferite dispozitive prin platforma iFTTT („Dacă, atunci”), poţi controla de la distanţă toate elementele casei tale. De exemplu: Dacă pleci de acasă, atunci încălzirea se va opri.