Standardul din industrie pentru controlul perfect al climei. O combinaţie unică de tehnologii eficiente energetic.

Sistemele Daikin VRV reduc consumul de energie prin optimizarea performanţei sezoniere cu ajutorul unităţilor interioare şi exterioare eficiente, tehnologiilor inovatoare şi sistemelor de control inteligente de gestionare a energiei.

Inventată de Daikin, tehnologia temperaturii variabile a agentului frigorific adaptează automat temperatura agentului frigorific la sarcină, pentru a oferi confort optim clienţilor şi măreşte eficienţa sezonieră cu până la 28% în comparaţie cu alte soluţii.

Unităţile de curăţare automată marca Daikin măresc economiile cu până la 50%, în comparaţie cu casetele standard şi unităţile necarcasate de plafon fals.

Sistemul inovator de recuperare a căldurii utilizează mai eficient energia atât pentru încălzire şi răcire confortabile, cât şi pentru producerea de apă caldă.

Comanda multizonală precisă îţi permite să controlezi în mod individual etaje şi camere diferite, pentru a reduce consumul total de energie.

Temperatura variabilă a agentului frigorific

Temperatura variabilă a agentului frigorific, o tehnologie Daikin unică, reglează continuu atât viteza compresorului inverterului, cât şi temperatura agentului frigorific, pentru a asigura capacitatea necesară încărcării termice a clădirii, oferind totodată cel mai mare grad de confort şi eficienţă posibile.

Încălzire continuă

VRV IV asigură în mod continuu încălzire în timpul ciclului de dezgheţare. Alte pompe de căldură opresc încălzirea în timpul ciclului de dezgheţare, însă VRV IV este echipat cu elementul nostru unic de acumulare de căldură, care stochează energia în timpul procesului de încălzire. Energia stocată este utilizată apoi pentru dezgheţarea unităţii exterioare, asigurând confort 24/7.

Configuratorul VRV

Fiecare unitate VRV IV este echipată cu un configurator VRV marcă proprie. Acesta este o soluţie software care facilitează configurarea şi punerea în funcţiune.

O soluţie completă de climatizare pentru clădirea ta

De la sisteme de încălzire şi de climatizare eficiente energetic, la ventilaţie şi sistem de management al clădirilor, avem soluţii perfecte pentru clădirea ta.

Micşorează pierderile de aer cald şi aer rece cu o perdea de aer Biddle montată la intrarea în clădire.

Caseta perfect plată, unică pe piaţă, se integrează perfect în tavanul fals şi nu te va deranja, graţie funcţionării sale silenţioase.

Pentru încăperile cu tavan înalt, soluţia potrivită este un sistem de încălzire prin pardoseală, care să încălzească aerul din aproprierea pardoselii.

Se integrează perfect cu soluţii de preparare a apei calde pentru bucătării şi băi.

În camerele de servere asigură răcirea fiabilă a infrastructurii până la -20 C.

Senzorii inteligenţi direcţionează jetul de aer departe de persoanele din încăpere şi comută automat unitatea în modul de economisire a energiei sau o opresc dacă nu detectează prezenţa persoanelor.

Programele inteligente facilitează controlul climatizării din întreaga clădire, iar sistemul nostru de management al clădirii (BMS) îţi permite să integrezi şi să controlezi toate instalaţiile din clădire (încălzire, răcire, electricitate, iluminat, lifturi etc.).

Noile noastre sisteme VRV IV au ridicat standardele pieţei în ceea ce priveşte confortul climatului şi performanţa. Simplitatea designului face posibilă instalarea rapidă, flexibilitatea deplină, eficienţă şi confortul absolut.