Filtru Plasma Quad Connect impotriva SARCoV2, lansat de Mitsubishi Electric din IULIE 2021. Pentru ca nu traversam vremuri usoare si foarte multa lume este panicata, insa mereu am avut sprijinul companiilor mari. Astfel, Mitsubishi Electric anunta lansarea unui nou produs, adaptat timpurilor grele pe care le traversam, anume Filtrul Plasma Quad Connect. Puternicul dispozitiv de purificare a aerului de la Mitsubishi Electric oferă tehnologie Plasma Quad.  Acest accesoriu se poate monta atât echipamentelor noi, cât și celor existente din seria M, MrSlim și CityMulti unități interioare.

Testata in Laboratorul de testare microbiana din Kobe, Japonia, tehnologia Plasma Quad îmbunătățește semnificativ calitatea aerului din interior. Ea neutralizează 6 poluanți interiori, virusii, bacteriile, alergenii, particulele microscopice, praful si mucegaiul. Insa cel mai important este ca distruge in proportie de pana la 99.8% #SARSCoV2. Plasma Quad Connect este soluția ideală pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv hoteluri, educație, asistență medicală, agrement și birouri.

 

Din luna IULIE filtru Plasma Quad Connect impotriva SARCoV2,  va fi disponibil la vanzare pentru toti utilizatorii vechi de echipamente Mitsubishi Electric din gamele mentionate mai sus, precum si pentru utilizatorii noi.