Seria Mitsubishi KIREIA Plus Hybrid cu agent frigorific R32 este rezultatul elaborarii unor soluții eficiente, pentru a raspunde cerintelor exigente ale unui public sofisticat si atent la detalii.

KIREIA Plus Hybrid reprezinta garantia funcționalitatii si esteticii in perfecta coeziune cu standardele tehnice japoneze.

FUNCTII:

Functie de Auto-curatare a unitatii interioare: Aceasta functie opereaza timp de 2 ore dupa ce unitatea si-a incheiat functionarea normala. Unitatea interioara este uscata si dezvoltarea mucegaiului este limitata.

Senzor uman: Acest senzor detecteaza miscarea umana si suspenda anumite operatiuni ce nu sunt necesare.

Functie ECO: Temperatura si umiditatea camerei sunt monitorizate cu ajutorul unui senzor cu functionare automata. Impreuna cu senzorul pentru activitatea umana, sistemul mentine confortul si in modul de economie energie.

Flux de aer 3D: 3 motoare independente genereaza 3 controale independente ale fluxului de aer. Debitul de aer este distribuit in toate colturile camerei. Directia fluxului de aer din fantele stanga/dreapta poate fi controlata individual. Se pot selecta 8 tipuri diferite de debit al aerului.

Functia anti-alergen: Are durata de 90 de minute, dupa care se opreste automat. Neutralizeaza toate bacteriile colectate pe suprafata filtrului anti-alergenic.

Filtru anti-alergen: Neutralizeaza alergenii, bacteriile, mucegaiul si virusii. Dezintegreaza polenul, purecii si alergenii care traiesc pe pielea pisicilor etc. si le neutralizeaza. Secretul neutralizarii este compusul Enzime+Uree. Chiar daca alergenii si bacteriile trec de filtru, acestia sunt neutralizati, astfel incat aerul din incaperea dvs. este pastrat in stare proaspata.

Filtru fotocatalitic dezodorizant lavabil: Pastreaza un aer proaspat prin dezodorizarea moleculelor ce provoaca mirosul. Capacitatea de dezodorizare poate fi usor restabilita prin simpla curatare si expunere la lumina soarelui.

Regim de noapte 10 grade Celsius: In timpul sezoanelor reci, temperatura camerei poate fi mentinuta la un nivel confortabil chiar daca incaperea nu este locuita. Unitatea de aer conditionat mentine temperatura la 10°C.

Programator saptamanal: Pana la 4 programe cu functia temporizator (ON-Timer/Off-Timer) sunt disponibile pentru fiecare zi a saptamanii. Pot fi setate maximum 28 de programe pe saptamana.

Child Lock – Blocare acces copii: Blocheaza unitatea impotriva utilizarii si functionarii incorecte. Functia este utila familiilor cu copii mici.

Functia Jet Air: Pentru distributia aerului, este folosita tehnologia din industria aeronautica. Distribuire lunga si silentioasa a fluxului de aer. Flux de aer la mare distanta, ideal pentru camere mari si magazine.

Modul auto Fuzzy: Senzorii de temperatura si umiditate verifica conditiile din camera. Pentru a functiona eficient, unitatea controleaza automat modul de functionare si setarea temperaturii.

Hi Power, Functionare de mare putere: Unitatea poate functiona continuu in modul High Power timp de 15 minute. Acest mod ajuta la atingerea rapida a temperaturii dorite.

Functia Confort: Unitatea porneste automat mai devreme, astfel incat la ora setata temperatura in camera sa fie optima.

Agent frigorific R32 – este un freon sintetic, nu afecteaza mediul si este printre principalele fluide frigorifice pentru viitor. R32 este un agent frigorific de generatie viitoare, care transporta in mod eficient caldura si are un impact redus asupra mediului.