Seria MSZ-DM

Soliditate & Design

Liniile curate şi neutre, dimensiunile compacte şi culoarea “alb pur” diferenţiază linia sistemelor de climatizare, făcându-le compatibile cu orice tip de mediu. Chiar şi unitatea externă, compactă, uşoară şi silenţioasă, poate fi instalată în spaţii limitate.

DC Inverter

Sistemul inverter este un dispozitiv electronic care permite variaţia în mod eficace a vitezei compresorului şi, în consecinţă, puterea livrată climatizării în scopul răcirii sau al încălzirii. Faţă de sistemele de climatizare tradiţională cu viteză fixă (On&Off), sistemele de climatizare cu inverter ating temperatura cerută şi o menţin stabilă, fără variaţii mari, cu avantajul confortului şi al consumului redus de energie electrică.

Timer usor de utilizat

Timerul cu 12 ore este special adaptat pentru utilizarea în timpul orelor repausului de noapte. Operaţiile de pornire şi de oprire automată pot fi uşor programate la diverse intervale orare.

Eficienţa energetică ajustată sezonier A+/A+

Economia în funcţionare este marele avantaj al sistemelor de climatizare Mitsubishi Electric. Graţie acurateţei proiectării tuturor componentelor şi utilizării tehnologiei de vârf, eficienţa energetică atinge nivele extraordinare, chiar şi ajustată sezonier. În particular, linia SMART atinge valori ale SEER şi SCOP (indici de eficienţă sezonieri) care îi permit includerea în clasa de eficienţă energetică A+/A+ cu întreaga sa gamă.

Maxim de silenţiozitate pentru maxim de confort

Confortul ambiental este legat chiar şi de nivelul de zgomot perceput. Aparatele de aer conditionat Mitsubishi Electric contribuie la mentinerea unui maxim de confort prin emisii sonore minime.

Unitate externă compactă

Dimensiunile unităţilor externe ale întregii game sunt extrem de compacte şi permit instalarea acestora în locuri în care spațiul disponibil este redus. Înălţimea / Lăţimea / Adâncimea sunt de numai 530 mm x 699 mm x 249 mm.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *