Noua gamă MSZ–AP îmbină designul modern cu eficiența energetică (A+++) și include controlul Wi–Fi, unitatea interioară fiind echipată cu o interfață MelCloud.

Cu un nivel de zgomot de doar 19 dB, această gamă cuprinde aparate de aer condiționat de tip Inverter cu puteri de la 9000 BTU la 18000 BTU, utilizând agent frigorific R32. În plus, datorită filtrului cu nanoparticule de platină, dezodorizant și antibacterian, noul model MSZ-AP garantează eliminarea bacteriilor, particulelor de praf și mirosurilor.

Dimensiuni ultra compacte

Foarte silențios

Filtrare performantă

Tip: Split Inverter

Regim de funcționare: -15 … +46 °C

Agent frigorific R32 – este un freon sintetic, nu afectează mediul și este printre principalele fluide frigorifice pentru viitor. R32 este un agent frigorific de generație viitoare, care transportă în mod eficient căldura și are un impact redus asupra mediului.

Interfață Wi-Fi

Unitatea interioară este echipată cu o interfață Wi-Fi ascunsă în interior.

Performanțe energetice

Performanțele gamei MSZ-AP sunt A+++ pe răcire cu un SEER de până la 8,6 și A++ pe încălzire cu un SCOP de până la 4,8. Acest nivel de performanță energetică garantează confortul la costuri reduse, atât vara, cât și iarna.

Silențiozitate

Sistemele de climatizare Mitsubishi Electric sunt recunoscute pentru silențiozitate, iar modelul MSZ-AP excelează din acest punct de vedere. Cu un nivel de zgomot de doar 19 dB(A), nici nu veți simți că aparatul de aer condiționat este în funcțiune.

Discreție

Cu dimensiunile sale reduce și aspectul minimalist, MSZ-AP se integrează în orice tip de interior. Lungimea de doar 798 mm permite montarea chiar și deasupra unei uși, care măsoară standard 800 mm.

Filtrare

Cu sistemul Nano Platinum care conține nanoparticule de platină, acest filtru este dezodorizant și antibacterian. Filtrul este optimizat pentru a distruge bacteriile și praful, garantând un aer proaspăt.