Pompă de căldură aer-apă, cu tur de până la 65 °C, încălzire și răcire

Unitate interioară Daikin Altherma 3 de temperatură scăzută – sistem integrat split de pardoseală – disponibilă în 2 culori: Alb și Gri argintiu

Echipată hidraulic cu un rezervor de apă caldă menajeră (180 l sau 230 l), cu pompă cu eficienţă ridicată, vas de expansiune, senzor de debit, filtru magnetic cu supapă de siguranţă şi aerisitor, încălzitor de rezervă, pompă de recirculare, vană cu 3 căi. Este inclusă o interfaţă cu utilizatorul.

Dimensiuni (l x a x h) pentru versiunea de 180 l: 595 x 625 x 1.650 mm

Dimensiuni (l x a x h) pentru versiunea de 230 l: 595 x 626 x 1.850 mm

Unitate exterioară Daikin Altherma de temperatură scăzută, 4-8 kW (încălzire şi răcire)

Unitate exterioară în pompă de căldură split cu inverter, R-32, cu compresor/vaporizator controlat prin inverter, cu domeniu de modulaţie extins. Amplasată într-o carcasă din tablă galvanizată rezistentă la intemperii, având aplicate un strat de grund, răşină şi vopsea pulbere. Cu senzor de temperatură exterioară integrat.

Domeniu de funcţionare: Încălzire până la o temperatură exterioară de -25 °C.

Dimensiuni (l x a x î) 884 x 388 x 740 mm.

Pompă de căldură aer-apă de pardoseală pentru încălzire, răcire şi apă caldă; ideală pentru locuinţe cu consum redus de energie

›› Rezervor de apă caldă menajeră din oţel inoxidabil de 180 l sau 230 l şi pompă de căldură pentru o instalare simplă şi rapidă

›› Includerea tuturor componentelor hidraulice înseamnă că nu sunt necesare componente de la terţi

›› Placa PCB şi componentele hidraulice sunt situate în faţă pentru a avea un acces facil

›› Bază de instalare mică de 0,37 m2

›› Încălzitor de rezervă opţional încorporat de 3, 6, 9 kW

›› Unitatea exterioară extrage căldura din aerul exterior, chiar şi la -25 °C

Performanţă superioară

Daikin Altherma 3 este echipată cu Bluevolution, tehnologia noastră proprietară, care optimizează tehnologia noului compresor și utilizarea agentului frigorific R32.

Factura de energie electrică va fi limitată datorită eficienţei superioare a pompei de căldură, clasificată în cea mai eficientă clasă energetică, până la A+++.

În plus, Daikin Altherma 3 a primit certificatul european HP Keymark.

Ecologică

Pompa de căldură Daikin Altherma 3 beneficiază din plin de aerul exterior, ca sursă regenerabilă de energie. Este prima pompă de căldură aer-apă care funcţionează cu noul agent frigorific R32. Aceasta îţi încălzește locuinţa și furnizează apă caldă pentru întreaga familie, reducând la un nivel minim emisiile de CO2.

R-32 este agentul frigorific cu cel mai mic GWP (potenţial de încălzire globală), de numai 32% în comparaţie cu agenţii frigorifici actuali.

Design reinventat

Soluţia de încălzire este în centrul spaţiului de zi. Pentru a se integra mai bine, Daikin Altherma 3 vine cu un aspect complet nou. Alege culoarea dorită: alb sau gri argintiu!

Arta controlului

Vei observa că noua interfaţă cu utilizatorul are o utilizare intuitivă. Odată configurat, Daikin Eye semnalizează către Daikin Altherma 3 funcţionarea în încălzire sau de producere a apei calde și îţi confirmă confortul conform cerinţelor! Bineînţeles, controlul zilnic prin aplicaţie este, de asemenea, la îndemână!

Potrivire în orice locaţie

Unitatea de pardoseală integrată include un rezervor de apă caldă cu o capacitate de 180 sau 230 l, ocupând o suprafață mică de numai 0,37 m2. Se va integra perfect în cele mai multe locuinţe. Acolo unde spaţiul de instalare este limitat, este disponibilă și o versiune echivalentă de perete. În combinaţie cu un rezervor de apă caldă separat, permite o configurare flexibilă.

De asemenea, Daikin Altherma 3 a fost reproiectată pentru a optimiza timpul de lucru al instalatorului, garantând o instalare rapidă și ușoară și o întreţinere punctuală.

În plus, este simplu de conectat la unitatea exterioară, care este un exemplu de dimensiuni compacte.