Gama FH VEHZ Kirigamine Hara Nordic

Spre deosebire de sistemele convenționale de aer condiționat, seria FH nu își pierde capacitatea de încălzire atunci când este frig afară. Tehnologia Zubadan asigură o încălzire performantă chiar și la temperaturi exterioare extrem de scăzute.

Performanță de încălzire fără egal

Unitățile exterioare din seria FH sunt echipate cu un compresor de înaltă performanță care oferă încălzire la temperaturi scăzute. Domeniul de funcționare a încălzirii este extins la -25° C.

Compresor compact și puternic

O tehnologie specială de fabricație a fost folosită pentru a reduce dimensiunile compresorului, menținându-i puterea. Această tehnologie permite instalarea unui compresor puternic în unități externe compacte de tip MUZ.

Eficiență energetică ridicată

Cu unități interioare care combină funcționalitatea, designul și capacitatea și unități exterioare echipate cu un compresor cu randament ridicat, MUZ-FH VEHZ dobândește simultan o capacitate mare de încălzire și performanța de a economisi energie.

Senzorul 3D I-see

Seria FH este echipată cu senzorul 3D I-see cu infraroșu, care măsoară temperatura în locuri îndepărtate. În timp ce se mișcă spre stânga și spre dreapta, opt senzori dispuși vertical analizează temperatura camerei în trei dimensiuni. Această analiză detaliată face posibilă identificarea locului în care se află oamenii în încăpere. Astfel, fluxul de aer poate fi direcționat spre ei sau îi poate evita, prin funcțiile “Direct airflow” și “Indirect airflow”.

Plasma Quad

Pentru un spațiu sănătos, Mitsubishi Electric a creat Plasma Quad, un sistem de filtrare care elimină patru tipuri de poluanți atmosferici, și anume: bacterii, virusuri, alergeni și praf.