Înlătură poluarea din aerul pe care-l respiri în casă și creează un mediu mai sănătos pentru tine și familia ta! Alege MC70L, purificatorul de aer cu tehnologia Streamer, capabil să distrugă chiar și virusurile H5N1 și H1N1. Purificare puternică a aerului într-un timp scurt și nivel al zgomotului redus, de doar 16 dB! Protecție împotriva prafului, polenului, virusurilor, bacteriilor, germenilor și mirosurilor neplăcute.

De ce să alegeţi un purificator de aer Daikin?

Daikin este liderul mondial în domeniul soluţiilor de climatizare eficiente din punct de vedere energetic. Graţie inovării continue în creşterea nivelurilor de confort, eficienţă energetică, control şi fiabilitate, noi definim reperele de calitate din industrie.

Confort

Respirarea unui aer curat este una din bucuriile vieţii şi, cu siguranţă, un beneficiu major pentru sănătate. Aerul curat furnizat la umiditatea şi locaţia corecte reprezintă fundamentul unui confort perfect.

Purificatoarele de aer Daikin filtrează particulele, alergenii şi mirosurile neplăcute, pentru a furniza aer curat pentru respiraţie, optimizând nivelurile de confort şi reducând riscurile asupra sănătăţii.

Control

Purificatoarele de aer vă permit să controlaţi în totalitate locaţia şi momentul de furnizare a aerului curat.

Dimensiunile compacte şi greutatea uşoară vă permit să amplasaţi purificatorul de aer acolo unde este nevoie, iar comenzile sofisticate, dar uşor de utilizat, vă permit să controlaţi pe deplin debitul, nivelurile de umiditate şi utilizarea programată.

Modurile diferite au funcţii prestabilite, care pot fi utilizate în caz de situaţii speciale.

Eficienţa energetică

Nu ar fi un produs Daikin dacă nu ar avea cel mai ridicat nivel de eficienţă energetică. Asemenea tuturor produselor şi sistemelor noastre, purificatoarele de aer au eficienţă energetică ridicată, graţie senzorilor speciali, care detectează nivelul de poluanţi din aer şi pornesc şi opresc unitatea în funcţie de necesitate, în timp ce programatoarele permit programarea purificării automate a aerului. Un purificator de aer Daikin este cu adevărat ideal pentru mediu, din mai multe perspective.

Fiabilitate

Produsele Daikin sunt renumite pentru fiabilitatea lor. Şi vă puteţi baza pe o funcţionare adecvată.

Ce înseamnă tehnologia Daikin Streamer?

Refularea puternică tip Streamer neutralizează virușii, mucegaiul, bacteriile, alergenii şi substanţele chimice periculoase, prin descompunerea si fragmentarea proteinelor de suprafaţă, care sunt mai apoi distruse prin oxidare, făcând astfel viruşii inofensivi. În final refularea de tip Streamer se transformă în atomi de azot, oxigen si molecule de apă. În comparaţie cu tehnologiile standard utilizate, tehnologia Daikin Streamer creează o descărcare mai intensă de plasmă în interiorul aparatului care permite producerea unui număr mare de electroni, ducând la o viteză de descompunere oxidativă de aproape 1.000 de ori mai mare.

Cum funcţionează sistemul de filtrare cu 6 straturi?

Purificatorul de aer Daikin îndepărtează eficient alergenii (precum polenul, acarienii, praful etc.), bacteriile şi virușii. În plus, purificatorul are o eficienţă ridicată de dezodorizare: îndepărtează fumul de ţigară, descompunând în acelaşi timp şi alte mirosuri. De asemenea, acesta colectează particulele şi le distruge rapid. Graţie funcţionării silenţioase, purificatorul este ideal pentru a putea fi folosit în timpul nopţii, permiţându-vă un somn liniştit. Unitatea include şapte filtre cutate (unul pentru utilizare imediată şi şase de schimb).