Pompa de căldură Daikin Altherma 3 este prima pompă de căldură aer-apă cu refrigerant R-32, proiectată în Europa pentru a răspunde nevoilor clienților europeni. Tehnologia Bluevolution este rezultatul realizării de către Daikin a unui nou compresor de înaltă performanță dezvoltat pentru refrigerantul R-32.

Design premiat

Pompa de căldură Daikin Altherma 3 a primit premiile iF Design 2018 și Reddot Product Design 2018 pentru designul său inovator. Aceste distincții reprezintă două dintre cele mai prestigioase și importante concursuri de design din lume.

Soluția eco-energetică de încălzire, răcire și apă caldă menajeră

Încălzire

Pompele de căldură extrag energia termică din aerul exterior, transformând astfel încălzirea locuinței dvs. într-un proces eco-energetic.

Răcire

Datorită alimentării din surse de energie regenerabilă, pompele de căldură vă răcesc locuința fără a consuma cantități mari de energie.

Apă caldă

Îmbinarea unei pompe de căldură cu un boiler pentru apă caldă menajeră permite producerea unei cantități de apă suficiente pentru întreaga familie, cu o eficiență ridicată.

Adaptare perfectă la noile construcții

Pompele de căldură aer-apă de la Daikin sunt alegerea ideală pentru construcții noi, cu încălzire în pardoseală sau calorifere. Proiectate în Europa pentru Europa, pompele noastre aer-apă sunt adaptate la toate climatele europeene pe tot parcursul anului.

Sistem alimentat de energie regenerabilă
– Sistem alimentat în proporție de 75% din energie regenerabilă extrasă din aer și 25% din electricitate
– Atinge clasa A+++ de eficiență energetică în modul încălzire
– Combinați pompa de căldură cu panouri solare pentru economii mai mari atunci când produce apă caldă