Noul Mitsubishi Electric Lossnay LGH-RVX3-E

Noul Mitsubishi Electric Lossnay LGH-RVX3-E

Sistemele de ventilatie Lossnay sunt capabile sa ofere un aer proaspat, eliminand atat umiditatea cat si aerul viciat din interior, oferind un mediu sanatos pentru tine si familia ta.

Lossnay LGH-RVX3-E este cea mai noua aditie a Mitsubishi Electric, aducand inovatie pe piata sistemelor de ventilatie. Creat pentru a oferi o calitate a aerului exceptionala Lossnay Ventilatie Mecanica cu Recuperare de Caldura (MHVR), ofera aer proaspat si lipsit de alergeni in cladire, extragand in acelasi timp aerul viciat din interior. Disponibil in 9 marimi, noul Lossnay LGH-RVX3-E este capabil sa recupereze caldura si energia latenta din interiorul cladirii. Ceea ce are in comun noul Lossnay LGH-RVX3-E cu toate produsele din gama Lossnay, este principiul “tehnologiei de hartie”, care face posibil schimbul de caldura (sensibil si latent) pentru a atinge niveluri inalte de recuperare a caldurii, rezultand in eficienta energetica ridicata si reducere de costuri. Lossnay LGH-RVX3-E benficiaza de o imbunatatire a setarilor de control si  turatia debitului de aer este posibila cu pasi de 5%, oferind o reducere de costuri.

Se poate adauga si un senzor de CO2, alimentat direct de Lossnay, oferind un mediu interior mai sanatos. Alte caracteristici cheie ale noului Lossnay LGH-RVX3-E includ, un flux de aer complet in modul bypass, promovand o calitate buna a aerului in timpul racirii. Pentru a asigura o operare eficienta de lunga durata, ventilatorul este echipat cu dual coat barrier, impiedicand praful si grasimea sa adere pe suprafata acestuia. Greutatea redusa a sistemului faciliteaza o instalare usoara in tavan, fiind posibila si instalarea verticala a echipamentului pentru o mai mare flexibilitate. Sistemul Lossnay poate fi asociat cu usurinta cu echipamente din gama Mr.Slim si City Multi, lucrand impreuna, ofera o operare completa si eficienta.

 

Alege #Lossnay pentru un aer curat si sanatos!

Mitsubishi Electric Lossnay LGH RVX 3

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *