Lansarea noului aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric, gama MSZ-AY

Lansarea noului aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric, gama MSZ-AY

Lansarea noului aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric, gama MSZ-AY

Anul 2023 aduce cu el noutati la nivelul gamelor rezidentiale Mitsubishi Electric. Incepand cu luna Februarie a acestui an, Mitsubishi Electric incepe productia noului aparat de aer conditionat MSZ-AY, care imbina caracterstici de lux si un design nemaipomenit intr-o solutie de climatizare economica si eficienta.

Cea mai mare diferenta este data de design-ul modern al aparatului. Noutatea este adusa de finisajul mat si colturile rotunjite ale aparatului care ii permit incadrarea in orice spatiu, indiferent de marime sau design. Finisajul cu dubla bariera este cel mai mare dusman al prafului si murdariei, protejand unitatea interna de acumularea grasimilor si murdariei.

Mitsubishi Electric MSZ AY25.35.42.50

Spre deosebire de predecesorii sai, MSZ-AY este echipat cu functia Self Cleaning care previne aparitia mucegaiului si a bacteriilor care reprezinta principalele cauze ale aparitiei alergiilor si bolilor respiratorii. In momentul in care unitatea externa se opreste in functia de racire, unitatea interna intra automat intr-un ciclu de ventilatie care dureaza aproximativ 25 de minute, rezultand in uscarea interiorului aparatului de aer conditionat si prevenirea depunerii mucegaiului si bacteriilor.

Ca si functii, noul aparat de aer conditionat MSZ-AY se apropie cu usurinta de echipamentele din gama Deluxe Mitsubishi Electric. Aparatul este echipat cu filtrul de purificare Plasma Quad Plus, cel mai performant sistem de filtrare pe baza de plasma care indeparteaza eficient sase tipuri de poluanti, eliminand chiar si mucegaiul, bacteriile si virsul care a infricosat intreaga planeta in ultimii ani, SARS COV-2. De asemenea, echipamentul poate fi imbunatatit, optional, cu filtrul V-Blocking care se comporta ca un scut impotriva poluantilor, bacteriilor si mirosurilor neplacute.

Poate cea mai importanta functie a aparatului de aer conditionat MSZ-AY se face remarcat prin silentiozitatea unica, cu un nivel de doar 18 dB, este cel mai silentios aparat din intreaga gama rezidentiala Mitsubishi Electric.

Misubishi Electric a inovat, inca o data, piata aparatelor de aer conditionat, dezvoltand un senzor care masoara si analizeaza unda pulsului uman si estimeaza emotiile unei persoane. Senzorul Emo-Co-Eye este prescurtarea pentru Emotion Conditioning Eye, fiind un senzor care poate aproxima nivelul de confort prin sesizarea schimbarilor de puls. Spre exemplu, daca exista o schimbare la nivelul pulsului care indica discomfort, va redirectiona automat fluxul de aer pentru a crea un mediu confortabil pentru utilizator. In comparatie cu modul “AI auto change”, testele au raportat o crestere a confortului de pana la 12,9% in incalzire si 8.2% in racire.

Cu siguranta asteptam nerabdatori sa vedem cu ce alte inovatii marca Mitsubishi Electric vom debuta anul acesta.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *