Primul purificator de aer Mitsubishi Electric MA-E85/100-R-E

Primul purificator de aer Mitsubishi Electric MA-E85/100-R-E

Primul purificator de aer Mitsubishi Electric MA-E85/100-R-E. Cele 3 elemente extrem de importante pe care omul are datoria de a le conserva sunt aerul, apa si solul. Intr-un mediu poluat excesiv, calitatea acestora scade semnificativ, in special in zonele aglomerate, orasele si metropolele fiind cele mai vizate. Astfel, devine din ce in ce mai necesara utilizarea purificatoarelor de aer si adoptarea unei vieti ecologice.

Unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de #climatizareprofesionala de pe piata, in speta Mitsubishi Electric, a lansat primul purificator de aer MA-E100R-R/MA-E85R-E anul acesta. Principiul de functionare al acestuia este unul extrem de simplu, orice purificator fiind dotat cu o serie de filtre de mici dimensiuni ce aspira in mod silentios aerul din incapere, il trece prin filtrele in consecinta, prelucrandu-l in mod ecologic, si eliminand inapoi un aer proaspat.

Ce beneficii aduce utilizarea unui purificator de aer ?

In primul rand evitam imbolnavirea cauzata de germeni si micro-organisme, virusi si bacterii. In al doilea rand reduce simptomele alergiilor si imbunatateste calitatea somnului si a odihnei. Si nu in ultimul rand imbunatateste considerabil circulatia sangelui sau a sanatatii generale.

De ce sa alegi purificatorul de aer de la Mitsubishi Electric ?

Pentru ca are 3 tipuri de filtre (Filtru catalictic, Filtru Hepa-dezvoltat de Mitsubishi Electric pentru a elimina virusii, alergenii, praful si bacteriile ; Filtru de carbon ce absoarbe si indeparteaza formaldehida, benzenul, amoniaul, COV, vaporii si mirosurile prezente in aer).

Pentru ca sunt concepute pentru a satisface nevoile tuturor si pentru ca timpul necesar pentru curatarea aerului din camera este unul mult mai scurt.

Pentru o oferta personalizata contactati unul dintre consultantii nostri.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *